Chat Log 84

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 85 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.

 

Artikel delen:
Reacties 519
 1. Vind Youp wel leuk. Kan ook (met een toevoeging) op t pol.log

  Poep loeren

  Ik vraag aan mijn huisarts of het waar is dat ik elke dag goed naar mijn vers gedraaide drol moet koekeloeren. Hij vraagt waarom ik dat vraag. Ik zeg dat dat van Paul de Leeuw moet. Die vertelt dat een paar keer per dag op de radio. In het Sterblokje. Voor en na het nieuws. Mijn huisarts vraagt of ik gek ben. Of ik dat wel echt gehoord heb? Volgens hem is Paul de Leeuw een komiek, presentator, BN??er, entertainer plus een beetje cabaretier, maar heeft hij geen verstand van vers gedraaide drollen en het lijkt mijn huisarts sterk dat Paul de Leeuw deze oproep heeft gedaan. Ik vertel dat hij dat doet namens een darmkankerstichting. Heel veel mensen krijgen die ziekte en als je goed naar je poep loert kan je dat voorkomen. Als je ontlasting in plaats van bruin geel, groen of paars is moet je alarm slaan. Mijn huisarts vraagt of je dan Paul de Leeuw moet bellen.

  Dan vraagt hij of ik het leuk vind als hij een liedje voor me zingt. Eventueel wil hij ook wel een mopje tappen. Want daar heeft Paul de Leeuw nu natuurlijk geen tijd voor. Dus moet mijn huisarts het maar doen. Ik zeg tegen de dokter dat ik denk dat hij niet kan zingen, waarop hij vraagt of ik vind dat Paul de Leeuw dat wel kan. Ik houd wijselijk mijn mond omdat ik geen oordeel over vakgenoten wil vellen. Ik vraag aan de huisarts waarom hij denkt dat darmkankerdokters Paul de Leeuw hebben gevraagd om een belangrijke mededeling omtrent onze gezondheid de ether in te schallen. Mijn huisarts heeft geen idee. Ik ook niet. Of ik denk dat Paul de Leeuw daarvoor betaald is? Ik zeg tegen de huisarts dat ik dat niet denk, sterker nog: ik weet zeker dat Paul dat gratis doet. Maar ik zeg dat ik het wel raar vind dat de darmkankerstichting geld aan de Ster betaalt om deze belangrijke mededeling omtrent onze gezondheid bij het volk te krijgen. Dat moet de overheid toch gratis doen! Dat vindt mijn huisarts ook. Hij vraagt of ik wel eens gevraagd ben om iets over gezondheid rond te bazuinen. Ik leg hem uit dat ik soms iets doe voor mensen met alzheimer. Ik zit in een soort comité van aanbeveling, maar ben bij drie vergaderingen niet op komen dagen. Vergeten.

  Ik heb de alzheimermensen nu aangeraden om Ivo Opstelten voor dat comité te vragen en om hem dan te laten spelen in een reclamefilmpje waarin je hem op zijn ministerie naar bonnetjes ziet zoeken terwijl hij liefdevol verzorgd wordt door een enthousiaste Silvio Berlusconi. En op de achtergrond zie je Fredje Teeven telefoneren met Jos van Rey, die hij steeds uitlegt dat dit telefoongesprek niet heeft plaatsgevonden. En dat Jos regelmatig in zijn poep moet roeren. Niet omdat de prominente Limburger vroeger VVD??er was, maar omdat dokter Paul de Leeuw dat zegt. En misschien is het leuk als je dan Henk Kamp ziet langslopen en dat die tegen Ivo roept dat hij de Groningers zijn excuses gaat aanbieden. Niet omdat hij dat meent, maar omdat er binnenkort verkiezingen zijn. En de onvermijdelijke René Leegte hobbelt daar dan weer als een schoothondje achteraan en die kirt dat hij het goede nieuws vast door de trein gaat schreeuwen. Met zijn mobieltje als megafoon!

  Mijn huisarts vraagt waarom ik eigenlijk bij hem in de spreekkamer zit? Ik zeg dat ik als gek naar het jaarlijkse Boekenbal wil, maar dat ik niet weet hoe een gemiddelde psychisch gestoorde zich gedraagt.

  Mijn huisarts zegt dat ik op de avond van het bal voor de Amsterdamse Stadsschouwburg moet gaan staan en gewoon moet krijsen dat alle jihadisten het beste in Syrië kunnen sneuvelen of ik kan verkleed als Kamervoorzitter Van Miltenburg Shakespeare verkeerd gaan citeren of met een helm op mijn bolle kop roepen dat ik bang ben voor een oehoe of dat ik als afpersopa ga staan huilen dat ik vrijgelaten wil worden omdat ik in de cel last van mijn benen heb gekregen en dat dat zielig is. Maar ik kan ook vermomd als ex-hoofdredacteur van het feministische actieblaadje Opzij roepen dat ik De Mol ben!

  ⤸Maar⤝, zegt mijn huisarts, ⤸dan heb je wel kans dat je gearresteerd wordt wegens belediging van een hele bevolkingsgroep.⤝  ⚠️ Meld

 2. Als jullie dan toch zo graaien geheimzinnig onderonsje willen hebben, gebruik dan lekker een WhatsApp groep of zo. De chatlog is voor iedereen.


  ⚠️ Meld

 3. Jasper, tel de dagen, dan is het rond Hemelvasrt, dusssss Kaaystotersfestival. Roeien mensen van het vaste land naar teschelling. 😉


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door Japser, op 7 maart 2015 15:06

  De chatlog is voor iedereen.

  Er staat toch nergens geschreven dat wij vinden dat het chatlog er niet voor iedereen is?


  ⚠️ Meld

 5. Klopt Assendörper, maar als er alleen maar geheimzinnig wordt gedaan, zonder uitleg, en vooral veel onduidelijke afkortingen voor personen en bezigheden, is het voor een buitenstaander geen ene reet aan :-*
  Zeker als er bij vragen om uitleg nog geheimzinniger wordt gedaan.


  ⚠️ Meld

 6. Vind het met die geheimzinnigheid wel meevallen Japser. Er staat hier bijvoorbeeld elke zaterdag vermeld waar we naar toe gaan. We gaan hier natuurlijk geen volledige namen van personen vermelden. Zie niet veel onduidelijke afkortingen van bezigheden. Dat aftellen van de dagen gebeurt hier al jaren. Als je de oude logs had afgespeurd dan had je zelf kunnen ontdekken waar dat voor is. Ga je vanmiddag nog naar het gezelligste plein van Assendörp? Ik wel!


  ⚠️ Meld

 7. 😀

  Bericht door Japser, op 8 maart 2015 11:15

  Alsof jullie ene groepje 11-jarige meisjes zijn

  De vergelijking gaat toch maar tendele op. De dames in spé hebben namelijjk wel een enorme, nooit meer in te halen voorsprong…velen worden later woestaantrekkelijke lustobjecten en/of voortreffelijke moeders.


  ⚠️ Meld

 8. Foi foi foi toch JanD, wat was het weer beregezellig met de dames A en M na de voortreffelijke muziek in de Tent in onze mooie binnenstad.
  Bin net weer tuus.:D:D:D


  ⚠️ Meld

 9. Hoe kun je het raden D erk! Het is idd weer de hoogste tijd om de bankuh te poets’n. Mör’n weer vrog dag. :'(


  ⚠️ Meld

 10. Ff een kleine update, van uut de klei, binnekort verlaat ik dit mooie landje en ga ik emigreren, richting USA.

  [/Misschien een leuk idee af en toe hier te posten, voor de broodnodige variatie… roept u maar hoor b];D !!!


  ⚠️ Meld

 11. Oeps, sorry Admin, per ongeluk op ’t pol.log geplaatst

  Bericht door dick, op 11 maart 2015 18:57

  @ joppuh, NU begint DWDD met o.a. Joe Bonamassa.  ⚠️ Meld

 12. Welgeteld 1 minuutje en geen interview, Matthijs hoort zichzelf veel te graag, vind het maar een k u t programma geworden .>:(


  ⚠️ Meld

 13. Matthijs is idd een selfkickert…in de tijd van Hardgras en Het Parool was ik nog fan van em. Nu MOET (ook en misschien vooral van hemzelf) het allemaal zo snel mogelijk 🙁 Nou ja, vandaag laten we em voor wat ie is met zijn DWDD…AJAX begint namelijk zo 😀


  ⚠️ Meld

 14. ‘Bjorn Kuipers is door het ijs gezakt’ (bron AD)

  Beslissingen roepen vraagtekens op bij (oud-)collega??s

  Scheidsrechter Bjorn Kuipers moest het na afloop van Chelsea – Paris Saint-Germain flink ontgelden. En niet alleen bij Zlatan Ibrahimovic, die woest was over zijn ‘onterechte’ rode kaart. Ook bij zijn (oud-)collega’s in eigen land riepen zijn beslissingen vraagtekens op. Mario van der Ende, Dick Jol en Charles Corver vinden dat de overtreding van Ibrahimovic met geel bestraft had moeten worden.
  ,,Kuipers had niet het vereiste niveau voor deze wedstrijd,” zo is Van der Ende kritisch. ,,In het begin verviel hij steeds in voordeelregels. ‘Vluchten in voordeel’, noem ik dat. Maar als de wedstrijd al een borrelende vulkaan is, moet je piketpaaltjes slaan.”

  ,,Je moet vanaf het begin je stempel drukken. Pak de eerste vijf, zes overtredingen aan, dan weet iedereen ‘ík bepaal’. Kuipers was de regie op een gegeven moment kwijt. Jammer, ook voor de Nederlandse arbitrage. Hij is het enige boegbeeld dat we hebben.”

  Kuipers floot vorig jaar de Champions League-finale tussen Real en Atlético Madrid. Wat zijn optreden van gisteren voor een nieuwe kans op de eindstrijd betekent, is moeilijk te voorspellen. ,,De finale krijgt hij sowieso niet, want die heeft hij al gehad,” meent Van der Ende. ,,Die gaat naar Felix Brych als er geen Duitse ploeg in de finale komt.”

  Volgende mispeer
  Volgens Jol valt de ‘schade’ voor Kuipers wel mee, al kan hij zich niet nog zo’n wedstrijd veroorloven. ,,Tot nu toe is het goed geweest wat hij heeft laten zien, maar met een volgende mispeer kom je misschien in de problemen,” aldus Jol. ,,Kuipers is woensdag door het ijs gezakt. Het gaat om cruciale momenten. Daarop word je in de top beoordeeld.”

  Corver weet als geen ander dat ook Kuipers wordt afgerekend op een aantal momenten. ,,Maar buiten de situaties van wel of geen rood heeft hij prima gefloten,” zegt de voormalige FIFA- en UEFA-rapporteur.

  ,,De meeste beslissingen waren correct. Als ik hem moest beoordelen, zou ik hem een dikke zeven geven. Voor Kuipers is dat alleen niet heel hoog, want hij is natuurlijk gewend om een acht of een negen te krijgen.”  ⚠️ Meld

 15. Oeps, dacht al ff (te kort) wat moet Jean op ut pol.log :o:o:o

  De stijllozen posting moet eigenlijk op t pol.log…vanzelfsprekend mag deze, echter, hier ook gelezen en ter harte worden genomen 😉


  ⚠️ Meld

 16. 😀 Lekker smachten naar straks….denk dat ik er, binnen het nakende Zwolsche kwartiertje, één ontkroonkurk. Digitale prut alvast….op het mooie, nog maagdelijk doch open

  WEEKEND!

  :'( Dat mr.(T)ja hiero zijn weekend nog niet heeft ingeluid 😮


  ⚠️ Meld

 17. 😀 De positieve kant van “zure Johan”

  Pauw

  NPO 1, 23:00 uur

  – Johan Derksen, Mart Smeets en Jan Donkers voelen zich niet te oud voor Rock ’n Roll. Ze spreken over muziekpassie, ouder worden en ouder wordende musici.
  – Cabaretier Dolf Jansen neemt de week door.  ⚠️ Meld

 18. JanD, ik ga de skoffel m.i.v. 1 augustus 2015 voor 60% aan de wilgen hangen. Vanaf die datum heb ik nog maar 2 skoffeldagen in de week,:D:D:D


  ⚠️ Meld

 19. Doe mij per 1 augustus 2017 dan die skoffel van jou maar Assie. Lijkt me wel een fijne skoffel!;D
  Trouwens ik hang ‘m per 1 juni 2015 voor 20% aan de wilgen!;D;);D


  ⚠️ Meld

 20. weet niet of ik nog een heeeel klein stukje mee mag maken van het zaterdagmiddaguitje,ik heb namelijk storingsdienst>:(>:(>:(>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 21. Bericht door Assendörper, op 14 maart 2015 1:52
  Wat gaan we na de kwaliteitsmuziek van Derksen doen JanD?

  Even een bezoek brengen aan DE club Assie. Verder heb ik ook een beperkt middag/avondprogramma. Moet vanavond nog naar een verjaardag. En nee Assie, niet van m’n nichtje!;)


  ⚠️ Meld

 22. @ Joppuh, gister genoten van Jeroen Pauw, van zijn interview-techniek, van Mart Smeets, Frits Barend, Dolf Jansen, die ouwe man; maat van Mart en Johan….naam ff kwijt én (zoals voorspeld) van zure Johan en hun passie voor (soortelijke) muziek…met voorbeelden!
  Van Frits over zijn voetbalgerelateerde mening.

  😮 Was de Youp weer (volgens jou) niet de moeite waard? Zal vandaag of morgen zelf mijn mening ff vormen.

  Lekker weekend allemaal!


  ⚠️ Meld

 23. Grote zorgen om seksmoraal Capelse jongeren Bron: AD….oeps her en der een beetje dubbel vrees ik: nou ja dan denk je die dubbele tekst maar weg

  ??Groepsseks lijkt hier normaal??

  Er zijn grote zorgen om jonge Capelse tieners die groepsseks hebben. De gemeente weet van zeker twee gevallen. Een populaire, seksueel ontspoorde jongen uit de wijk wordt ingezet als rolmodel. Maar hij is wel verdachte in een groepsverkrachtingszaak.

  Het Openbaar Ministerie wist het zeker. Dat meisje van 13 kon nooit vrijwillig seks hebben gehad met zeven jongens tegelijk. De jongens moeten haar wel met geweld op bed hebben getrokken, haar hoofd vastgehouden en haar benen uit elkaar geduwd. Dat onschuldige tienermeisje was slachtoffer van een gruwelijke groepsverkachting.

  Maar dat was ze niet, zo bleek afgelopen najaar tijdens de rechtszaak. Dat meisje had 2 jaar geleden voor haar plezier seks met zeven jongens tegelijk, oordeelde de rechter.

  Dat laatste is voor de gemeente Capelle aan den IJssel bijna net zo’n grote schok. Het is nauwelijks voor te stellen dat in de pastelkleurige flats in de Capelse achterstandswijk De Hoven, kinderen van 13 wonen die hun hand niet omdraaien voor een gangbang.

  Seksueel ontspoord
  Volgens stadsmarinier Steven Wierckx zijn kinderen in de wijk, die veel verkeerde lijstjes aanvoert, seksueel ontspoord. ,,Blijkbaar is het voor sommige jongeren hier de normaalste zaak van de wereld om groepsseks te hebben. Dat baart me zorgen.”
  Wij zeggen tegen jongeren: ga rappen, maak platen, verdien geld. Alles beter dan groepsseks. Dat is echt grenzeloos gedrag.
  Wethouder Ans Hartnagel (veiligheid, leefbaarheid en jeugd).
  De gemeente kent zeker twee gevallen van groepsseks tussen tieners in De Hoven. Eén van die incidenten leidde tot een strafzaak tegen de zeven jongens. De rechtbank beoordeelde de situatie anders dan justitie. Uit de verklaringen van de verdachten en het meisje bleek niet dat er sprake was van dwang.

  Uit whatsapp-berichten die het meisje achteraf uitwisselde met de verdachten, bleek niet dat de seks tegen haar zin was geweest. Wat het gebruikte geweld betreft: dat kan volgens de rechtbank ook bij vrijwillige seks horen.

  Het incident lijkt niet op zichzelf te staan. Wierckx heeft meer voorbeelden van grenzeloos seksueel gedrag. ,,Ze zetten naaktfoto’s van zichzelf op Facebook en al op zeer jonge leeftijd sturen ze elkaar seksueel getinte berichtjes.”

  Veiligheidsplan met hiphop
  Om een einde te maken aan die seksuele losbandigheid van de Capelse tieners, bedacht Wierckx een veiligheidsplan. Daarbij speelt hij in op een andere interesse van de jongeren: hiphop.

  Vanaf volgende week kunnen 10- en 11-jarigen in wijkcentrum Caps loc rappen over problemen in de wijk. ,,Ze nemen nu nog clips op in een speeltuintje en rappen over hun problemen, the tough life.”

  Wethouder Ans Hartnagel (veiligheid, leefbaarheid en jeugd) trekt 10.000 euro uit voor het project. ,,Wij zeggen tegen jongeren: ga rappen, maak platen, verdien geld. Alles beter dan groepsseks. Dat is echt grenzeloos gedrag.” Daarbij gebruikt de gemeente een opmerkelijke methode. Een van de jongens die verdachte was in de zaak van de groepsverkrachting wordt hierbij – samen met een andere jongere uit de wijk – ingezet als ‘rolmodel’. Hij moet jongeren naar Caps loc lokken.

  Populairste jongen in de wijk
  De stadsmarinier ziet er geen kwaad in om hem bij de hiphopaanpak te betrekken. De seksueel losbandige jongen was immers door de rechter vrijgesproken. Bovendien is hij de populairste jongen in de wijk. Als hij meedoet, kan hij andere jongeren in het gareel houden.

  Wethouder Hartnagel ging ermee akkoord, zonder de achtergronden van de seksuele incidenten te kennen. ,,Als de stadsmarinier zegt dat er iets speelt, stem ik in met een oplossing. Ik hoef niet alle details te kennen.” Grote zorgen om seksmoraal Capelse jongeren
  Er zijn grote zorgen om jonge Capelse tieners die groepsseks hebben. De gemeente weet van zeker twee gevallen. Een populaire, seksueel ontspoorde jongen uit de wijk wordt ingezet als rolmodel. Maar hij is wel verdachte in een groepsverkrachtingszaak.

  Het Openbaar Ministerie wist het zeker. Dat meisje van 13 kon nooit vrijwillig seks hebben gehad met zeven jongens tegelijk. De jongens moeten haar wel met geweld op bed hebben getrokken, haar hoofd vastgehouden en haar benen uit elkaar geduwd. Dat onschuldige tienermeisje was slachtoffer van een gruwelijke groepsverkachting.

  Maar dat was ze niet, zo bleek afgelopen najaar tijdens de rechtszaak. Dat meisje had 2 jaar geleden voor haar plezier seks met zeven jongens tegelijk, oordeelde de rechter.

  Dat laatste is voor de gemeente Capelle aan den IJssel bijna net zo’n grote schok. Het is nauwelijks voor te stellen dat in de pastelkleurige flats in de Capelse achterstandswijk De Hoven, kinderen van 13 wonen die hun hand niet omdraaien voor een gangbang.

  Seksueel ontspoord
  Volgens stadsmarinier Steven Wierckx zijn kinderen in de wijk, die veel verkeerde lijstjes aanvoert, seksueel ontspoord. ,,Blijkbaar is het voor sommige jongeren hier de normaalste zaak van de wereld om groepsseks te hebben. Dat baart me zorgen.”
  Wij zeggen tegen jongeren: ga rappen, maak platen, verdien geld. Alles beter dan groepsseks. Dat is echt grenzeloos gedrag.
  Wethouder Ans Hartnagel (veiligheid, leefbaarheid en jeugd).
  De gemeente kent zeker twee gevallen van groepsseks tussen tieners in De Hoven. Eén van die incidenten leidde tot een strafzaak tegen de zeven jongens. De rechtbank beoordeelde de situatie anders dan justitie. Uit de verklaringen van de verdachten en het meisje bleek niet dat er sprake was van dwang.

  Uit whatsapp-berichten die het meisje achteraf uitwisselde met de verdachten, bleek niet dat de seks tegen haar zin was geweest. Wat het gebruikte geweld betreft: dat kan volgens de rechtbank ook bij vrijwillige seks horen.

  Het incident lijkt niet op zichzelf te staan. Wierckx heeft meer voorbeelden van grenzeloos seksueel gedrag. ,,Ze zetten naaktfoto’s van zichzelf op Facebook en al op zeer jonge leeftijd sturen ze elkaar seksueel getinte berichtjes.”

  Veiligheidsplan met hiphop
  Om een einde te maken aan die seksuele losbandigheid van de Capelse tieners, bedacht Wierckx een veiligheidsplan. Daarbij speelt hij in op een andere interesse van de jongeren: hiphop.

  Vanaf volgende week kunnen 10- en 11-jarigen in wijkcentrum Caps loc rappen over problemen in de wijk. ,,Ze nemen nu nog clips op in een speeltuintje en rappen over hun problemen, the tough life.”

  Wethouder Ans Hartnagel (veiligheid, leefbaarheid en jeugd) trekt 10.000 euro uit voor het project. ,,Wij zeggen tegen jongeren: ga rappen, maak platen, verdien geld. Alles beter dan groepsseks. Dat is echt grenzeloos gedrag.”

  Daarbij gebruikt de gemeente een opmerkelijke methode. Een van de jongens die verdachte was in de zaak van de groepsverkrachting wordt hierbij – samen met een andere jongere uit de wijk – ingezet als ‘rolmodel’. Hij moet jongeren naar Caps loc lokken.

  Populairste jongen in de wijk
  De stadsmarinier ziet er geen kwaad in om hem bij de hiphopaanpak te betrekken. De seksueel losbandige jongen was immers door de rechter vrijgesproken. Bovendien is hij de populairste jongen in de wijk. Als hij meedoet, kan hij andere jongeren in het gareel houden.

  Wethouder Hartnagel ging ermee akkoord, zonder de achtergronden van de seksuele incidenten te kennen. ,,Als de stadsmarinier zegt dat er iets speelt, stem ik in met een oplossing. Ik hoef niet alle details te kennen.” Rappen is een uitlaatklep voor kinderen. Terwijl we samen muziek maken, proberen we ze op het rechte pad te houden.
  Jongerenwerker Jess
  Maar wat Hartnagel niet wist, is dat het OM in hoger beroep is gegaan tegen de vrijspraak. Het beoogde ‘rolmodel’ wordt daardoor opnieuw verdacht van deelname aan een groepsverkrachting.

  ,,Dat is te verschrikkelijk voor woorden,” reageert Hartnagel geschrokken als deze krant haar hiermee confronteert.

  ,,Dit is er doorheen geglipt. Dat had niet gemogen. Zolang hij verdachte is, gaan we hem niet gebruiken als rolmodel. Daarmee geven we anders een verkeerd signaal af.”

  Uitlaatklep
  Dat de gemeente hiphop als middel inzet om de ‘seksuele ontremming’ in De Hoven tegen te gaan, is geen verkeerde gedachte. Jongerenwerker Jess (30) en rapper Damas (20, artiestennaam Raww) vinden zelfs dat de gemeente eerder geld in de rappers had moeten steken.

  ,,Rappen is een uitlaatklep voor kinderen. Terwijl we samen muziek maken, proberen we ze op het rechte pad te houden,” zegt Jess. ,,Ik merk dat die kinderen steeds jonger seksueel actief worden. Ik geef ze voorlichting en indien nodig condooms.”

  Raww vindt dat laatste een brug te ver. ,,Kinderen moeten zich ?berhaupt niet met seks bezighouden. Ik zag laatst twee 8-jarigen op seksuele wijze met elkaar dansen op straat. Ze stonden tegen elkaar aan te bonken. Toen heb ik hard getoeterd en geroepen dat ik naar hun ouders zou gaan.”  ⚠️ Meld

 24. COLUMNS YOUP
  66.666,66 per dag
  14 MAART
  433
  7193
  ??Wat is het laatste kunstwerk dat u onlangs gekocht heeft?⤝, vroeg Jeroen Pauw afgelopen donderdagavond aan het echtpaar Jan en Monique des Bouvrie. Ze wisten wel dat het iets minimalistisch was, maar hadden geen idee hoe de kunstenaar heette. Ik had op dat moment net de krant opzij gelegd. Daarin las ik naar aanleiding van de film Alice een aangrijpend artikel over een vrouw die op jonge leeftijd de ziekte van Alzheimer had gekregen. Hebben de Des Bouvrietjes ook al last van dit kwaaltje of zijn ze gewoon blasé?, dacht ik toen ik ze zag stamelen over het kunstwerkje waarvan ze de naam van de maker kwijt waren. Seniorenmomentje. Aan dezelfde tafel zaten de morsige broertjes Van Rossem en die schudden meewarig hun bejaarde hoofden. Een wolk roos daalde neer op hun oude schouders. ⤸Geen zwart meer dragen op die leeftijd⤝, hoorde ik mezelf mompelen.
  Ik kreeg de slappe lach. Dat kwam ook door een uitspraak van dezelfde Jan die vlak daarvoor in een oud fragment meldde dat hij en het personeel van zijn meubelwarenhuisje tijdens de crisis een stapje terug hadden gedaan. Het personeel had salaris ingeleverd en Jan en Monique hadden een tijdje geen nieuwe auto??s gekocht. V&D avant la lettre. Net daarvoor had een mevrouw aan diezelfde tafel bloedserieus uitgelegd dat ze kunstadviseuse was en bij rijke mensen keek welke kunst het best bij hen paste. Ik goot het zojuist door mijn vrouw ingeschonken glas witte wijn over mijn hoofd en begon mezelf keihard op mijn wangen te slaan om wakker te worden uit deze idiote droom.
  Mijn vrouw verzocht me om normaal te doen, waarop ik haar uit dezelfde krant voorlas dat Ben van Beurden, de hoogste baas van Shell, in 2014 24,2 miljoen heeft gevangen. Dat was niet alleen salaris, maar ook belastingcompensatie en pensioenreparatie. Ik vroeg aan mijn vrouw of ze beide woorden de volgende keer op het scrabbelbord goed wilde rekenen. Zowel belastingcompensatie als pensioenreparatie. Inmiddels was Pauw klaar en scharrelden Ivo Opstelten en Fredje Teeven door het Journaal. Zij gingen afscheid nemen van hun Haagse collega??s.
  Als ze die maar kunnen vinden, dacht ik en zag het duo kloppend op alle deuren door de lange gangen van het Binnenhof dolen.
  ⤸Is daar iemand? Hallo! Wij zijn het! Fred & Ivo. Het duo waar heel crimineel Nederland jaren voor sidderde!!!! Sinds wij weg zijn is de anarchie compleet. NS-personeel wordt bont en blauw geslagen, jeugdspelers van Ajax gedragen zich als hooligans en molesteren politieagenten??.hallo?? Wij komen afscheid nemen! Jullie gaan ons heel erg missen!⤝
  Opeens dacht ik: kunnen we Fred & Ivo niet in een volgende televisieserie met die Van Rossempjes door dorpen en steden laten wandelen? Of dat ze voor Omroep Max Memory spelen met de Des Bouvrietjes en de Groningse boer Geert en zijn nieuwe mokkeltje. Kunstmemory!
  Inmiddels waren de crimefighters Ivo en Fred alweer uit beeld en werd Pauw herhaald. Dus mochten Jan en Monique nog een keer zeggen dat ze niet meer weten hoe de maker van hun laatst gekochte kunstwerk heet. En op vrijdagmiddag komt die blunder nog een keer langs. Ik werd daar vrolijk van.
  Ik vroeg aan mijn vrouw of wij ook een kunstadviseuse nodig hebben. Een mevrouw die ons uitlegt welke kleur schilderij er aan welke wand moet hangen. Of een Jan des Bouvrie die je hele huis inricht. De armoe van de rijken. Ik dacht aan Ben van Beurden en zijn 24,2 miljoen in één jaar. Da??s twee miljoen euro per maand, 66.666,66 per dag en 2.777,77 per uur. Zou ik, als geld toch geen rol meer speelt, een demente binnenhuisarchitect willen die niet meer weet wie de schepper van zijn laatste kunstaankoop was?
  In hetzelfde Journaal hoorde ik hoeveel John de Mol voor Talpa vangt. Ik vind dat knap. Louter bagger verzinnen, dat over de hele wereld verspreiden en daar een bedrag voor vangen waardoor je die Van Beurden vierkant uitlacht. En die Zeister afpersopa ziet al die bedragen ook langskomen in zijn cel. Als wij de muren van de cel van de afpersopa nou eens volhangen met minimalistische schilderijen waarvan Jan en Monique niet meer weten wie ze gemaakt hebben. En dat kunstje laten we door John en Bennie van Beurden betalen! Waarom? Zomaar, omdat het leven toch volkomen zinloos is. Mij lijkt het heerlijk.  ⚠️ Meld

 25. Bedankt voor de, wederom, aansprekende Youp, Joppuh 😀

  Vooral de zinsneden over Sjon de Mol en Benny van Beurden waren weer om van te smullen. Stukje over onze crimfighters heb ik op het pol.log gesmeten 🙂


  ⚠️ Meld

 26. Radio-dj Gerard Ekdom gaat van 3FM naar NPO Radio 2. Dat maakte omroep BNN-VARA bekend. Ekdom zal het Radio 2-programma tussen 06.00 uur en 09.00 uur overnemen van Sander de Heer. Het is nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren.

  ,,Ik heb bij 3FM een belachelijk toffe tijd gehad”, zegt Ekdom. ,,Maar het is tijd voor een nieuwe stap, een nieuw hoofdstuk in mijn carri?re. Een geweldige kans om op Radio 2 een compleet nieuwe ochtendshow te gaan doen, een avontuur waar ik erg veel zin in heb.”

  Op Facebook legt Ekdom uitgebreider uit waarom hij weggaat. ‘Er kwam iets op mijn pad wat maar niet uit mijn hoofd kon worden gezet: de ochtendshow op Radio 2. Een ochtendshow, iets wat ik nog nooit heb gedaan, los van invalbeurten. Een stiekeme ambitie op een zender die steeds meer naar mij toe groeit: Radio 2. Ik had nog jaren door kunnen gaan op 3FM, maar daar barst het momenteel ook van het jonge talent die ook een kans verdient. Mijn gevoel en mijn verstand zegt: het is tijd voor een nieuw hoofdstuk!’

  Ekdom heeft sinds 2001 zijn eigen vaste plek op 3FM. Lange tijd presenteerde hij elke werkdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur Nederlands eigen muziekinstituut Arbeidsvitaminen, maakte hij de Freaknacht en blies hij iedereen de werkweek uit met Ekstra Weekend. Sinds 2010 is hij tijdens de lunch te horen met Effe Ekdom, een programma van AVROTROS
  ====

  Eigenlijk best jammer: vond Sander de Heer erg goed.
  Maar van het nietszeggende rechtsdraaiende neo-liberale AVRO/TROS naar de alom geprezen VARA is natuurlijk nooit verkeerd 😉


  ⚠️ Meld

 27. Schijnbaar heeft hier ook weer niemand genoten van Anton Corbijn in DWDD :'( Stelletje zombies die enkel voor de dagduiding en soms zelfs voor de tijdsaanduiding warm zijn te krijgen 😉


  ⚠️ Meld

 28. Was afgelopen woensdag de dag van de verkiezingen voor de gemiddelde Nederlander? Wat denk je zelf:

  ??Sorry? Verkiezingen? Nee, natuurlijk niet. K3!?? schrijft Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf). ??Het nieuws (donderdag, NPO 1, 2.121.000 kijkers) (??) zette verslaggever Martijn Bink op de zaak. Hij snelde naar Amersfoort om groep drie van de basisschool te informeren. Ik heb vandaag een beetje slecht nieuws, want K3 stopt ermee! Zijn dramatische pauze sorteerde het gewenste effect, behalve bij één jongetje, dat juichte: Yesss! Op de pesterige vraag van Martijn welk liedje hij het leukst vond, weigerde het jongetje vanzelfsprekend te antwoorden. Martijn zong: ‘Kusjesdag!’, maar het ventje vertrok geen spier.?? Dat plezierde Voller. ??Die komt er wel.??

  En natuurlijk de dag van het glansoptreden van MESSI :-*


  ⚠️ Meld

 29. Bericht door Assendörper, op 21 maart 2015 10:51
  Edon mut noar Bergentheim

  Anders dan er vermeld wordt speelt EDON vandaag THUIS!!!! tegen Bergentheim om 14:30 (bron fb)


  ⚠️ Meld

 30. nrc.nl
  COLUMNS YOUP
  Koffie?
  21 MAART
  554
  2643
  ??Dat moet toch een topgevoel zijn⤝, zegt de oude Amsterdammer die bij mij in het café ongevraagd aan mijn tafeltje komt zitten. ⤸Waanzinnige euforie. Na jaren van belabberde cijfers, het schrappen van diensten, het sluiten van filialen, inclusief het meedogenloos op de keien flikkeren van duizenden collega??s kan je zomaar opeens het bericht de media in knallen dat je jezelf allemaal een tonnetje loonsverhoging hebt gegeven. Dan ben je toch gewoon lekker bezig? Oké, de rest van het personeel krijgt niks extra??s, maar je moet ergens beginnen. En dan is dit een mooie start. En niet alleen bij ABN Amro, ook bij ING en Nationale-Nederlanden gaat het weer goed. Daar heeft de top ook weer even lekker uit de pot mogen snoepen. En natuurlijk zullen linkse cynici en boze vakbondstypes gaan zeiken waarom de rest van het personeel bij deze instellingen niet meeprofiteert, maar dit is het begin. Dit is de aanzet. Daarbij was er aan de leden van de raad van bestuur van de toen door belastinggeld geredde failliete ABN Amro meer beloofd en hebben ze daar de eerste tijd van afgezien. Je kunt gerust met droge ogen stellen dat het allemaal barmhartige types zijn. Ze hadden recht op veel meer en pakken slechts een tonnetje. Oké, over dat tonnetje vangen ze ook weer een bonus, maar niet meer zoals vroeger. Het is behelpen de laatste jaren.⤝ De man kijkt me lachend aan en vraagt of ik soja- of geitenmelk in mijn cappuccino wil. Want zo??n tent is het.
  ⤸Kan ik hier gewoon koffie bestellen of moet ik dat twitteren naar dat leuke ding achter de bar?⤝, gaat hij vrolijk verder. ⤸Over ING gesproken: Wim Kok was daar toch ooit commissaris? Heeft die daar nog connecties? Kan hij niet een of ander baantje voor Samsom regelen? Want aan de lijdensweg van Diederik moet echt een eind komen. Na drie verkiezingsdebacles is de pijp leeg. Is er niet een commissariaatje met een socialistisch tintje? Dat hij de belangen van het personeel mag behartigen? Zitten we alleen nog met die Spekman. Die moet namelijk ook echt weg. Maar die weigert principieel een stropdas en welke bank wil zo??n muffe trui? Volgens mij droeg Hans diezelfde trui al bij de eerste Maagdenhuisbezetting en heeft hij hem daarna nooit meer uitgedaan! Aboutaleb die moet het gaan doen. Samen met Asscher.⤝
  Dan vraagt hij of ik Ajax heb gezien? Of ik weet dat Davy Klaassen boos is omdat het publiek niet enthousiast genoeg was.
  ⤸Ze hadden Boilesen uitgefloten. Erg h?? Weet zo??n Klaassen wat wij betalen in die grafbak van een Arena? En dat voor een potje dammen! En dan mag je niet fluiten als het flut is? Heeft-ie wel eens van vrijheid van meningsuiting gehoord? We gooien toch geen zwavelzuur over hem heen en beuken hem toch niet in elkaar als een treinconducteur? We fluiten hem uit omdat-ie slecht speelt! Heb je die Van der Hoorn na de wedstrijd die keeper nog omver zien kegelen? Kreeg-ie rood voor! Ajax is de laatste weken bekender van het knokken dan van het voetbal!⤝
  Dan wil hij een broodje kaas. Zonder tuincentrum eromheen. Gewoon zo ongezond mogelijk.
  ⤸Heb u ook zo gelachen om die mislukte zonsverduistering? Al die bejaarde windjackdruïdes die op een of ander onbewoond Deens eiland door een eclipsbrilletje naar de mist zaten te loeren! Wat een armoe! Maar ook wel weer geestig toch? Al die Spekmantruien bij elkaar!⤝
  Ik leg de man uit dat ik moet werken. Schrijven.
  ⤸Van mij heb je geen last. Hoewel? Schrijf in je stukkie wel dat die Roemer terug moet naar zijn oude kapper omdat dit echt geen gezicht is. Hij lijkt nu wel een personage uit Moeder, ik wil bij de Revue. En wat je ook moet schrijven is dat die Geile Geert uit Boer Zoekt Vrouw zo de opa van die kleine Bart de Graaff van BNN had kunnen zijn. Kijkt u die onzin? Is maanden terug al opgenomen. Zie je half maart twee potten met elkaar over een kerstmarkt lopen. En daar kijken bijna vijf miljoen mensen naar. Beter kan je het land niet samenvatten! Weet u wat lachen is? Dat de failliete Bram Moszkowicz vakantie viert op Curaçao.⤝
  ⤸Waar moet-ie het dan vieren⤝, vraag ik voorzichtig.
  ⤸Griekenland⤝, lacht de man en bedankt me hartelijk voor de koffie.  ⚠️ Meld

 31. :

  kan je zomaar opeens het bericht de media in knallen dat je jezelf allemaal een tonnetje loonsverhoging hebt gegeven; En natuurlijk zullen linkse cynici en boze vakbondstypes gaan zeiken waarom de rest van het personeel bij deze instellingen niet meeprofiteert. Oké, over dat tonnetje vangen ze ook weer een bonus, maar niet meer zoals vroeger. Het is behelpen de laatste jaren.⤝ ONEENS MET Aboutaleb die moet het gaan doen. Samen met Asscher.⤝ (omdat je je troeven gewoon achter de hand moet houden)…
  Weer (natuurlijk, t is Youp, eens: Ze hadden Boilesen uitgefloten. Erg h?? En dan mag je niet fluiten als het flut is? Heeft-ie wel eens van vrijheid van meningsuiting gehoord? We gooien toch geen zwavelzuur over hem heen en beuken hem toch niet in elkaar als een treinconducteur? We fluiten hem uit omdat-ie slecht speelt!
  Schrijf in je stukkie wel dat die Roemer terug moet naar zijn oude kapper omdat dit echt geen gezicht is. Hij lijkt nu wel een personage uit Moeder, ik wil bij de Revue0.
  Kijkt u die onzin? Is maanden terug al opgenomen. En daar kijken bijna vijf miljoen mensen naar. Beter kan je het land niet samenvatten! Weet u wat lachen is? Dat de failliete Bram Moszkowicz vakantie viert op Curaçao.⤝
  ⤸Waar moet-ie het dan vieren⤝, vraag ik voorzichtig.
  ⤸Griekenland⤝, lacht de man en bedankt me hartelijk voor de koffie.

  :D:D:D Dank je Youp, kan her weer een week tegen. Dat lukt me nogal vrij aardig, maar hier op ’t CL is ’t dweilen met de kraan open. Maar goed, daar is een kraan voor gemaakt 😉


  ⚠️ Meld

 32. Dat Assendörps is zeker gezellig Dick. We zijn ook het meest tolerante, sjofele en gezelligste volk van heeeeel de stad.:)


  ⚠️ Meld

 33. @ Assie

  Dat Assendörps is zeker gezellig Dick. We zijn ook het meest tolerante, sjofele en gezelligste volk van heeeeel de stad.

  en hoe zijn jullie tegenover het vrouwelijk schoon: kritisch,kat poes uit de boom kijkerig, lomp en of charmant of anders/verschillend? Of gewoon negerend, schijnen sommige mannen ook te kunnen 😮


  ⚠️ Meld

 34. Bijpassende uber-actuele info:

  Lubach for Farao!
  Voldoende handtekeningen binnen voor zijn burgerinitiatief

  Afgelopen zondag kondigde Arjen Lubach in zijn programma ‘Zondag met Lubach’ aan dat hij de nieuwe Farao der Nederlanden wil worden. Middels een Burgerinitiatief wil hij zijn plan in de Tweede Kamer laten bespreken. Daarvoor moet hij 40.000 mensen het initiatief laten tekenen. Na één dag stond de teller al op meer dan 20.000.
  Maandagavond was Lubach te gast in De Wereld Draait Door om zijn initiatief te bespreken en binnen de kortste keren ging de teller al snel over de 40.000 heen. Lubach zegt dat zijn actie is bedoeld als protest tegen de monarchie. In zijn uitzending van zondagavond sprak hij zijn ongenoegen uit over het feit dat je koning kan zijn, enkel en alleen omdat je moeder koningin was. Hij noemt zijn plan net zo stupide.

  Het burgerinitiatief is bedoeld om iedereen de mogelijkheid te geven een onderwerp op de agenda van de Tweede Kamer te laten zetten. Naast de benodigde handtekeningen moet het altijd om een nieuw voorstel gaan en moet het iets zijn waar de Tweede Kamer over gaat. Een commissie van de Tweede Kamer beoordeelt of een voorstel aan de voorwaarden voldoet.

  Op de website Faraodernederlanden.nl kan het burgerinitiatief ondertekend worden. Lubach schrijft daar onder meer:
  Wij, burgers van Nederland, constaterende dat ons land behoefte heeft aan een farao, overwegende dat Arjen Lubach voor deze functie het meest geschikt is, verzoeken de Tweede Kamer Arjen Henrik Lubach, geboren 22 oktober 1979, te erkennen als de eerste farao der Nederlanden Arjen Henrik I.

  Bron? Joop .nl natuurlijk. En het programma is niet van de VARA 😉


  ⚠️ Meld

 35. Niet alleen meer schapen in zwolle maar ook meer horeca

  Zwolle is al een eind op weg om een aantrekkelijke horecastad te worden, maar om de klanten tevreden te stellen zijn er meer acties nodig. Dat concludeert de gemeente.
  Zwolle wil het winkeliers mogelijk maken om bij wijze van proef ook horeca in hun winkel toe te staan, zoals bij Waanders in de Broerenkerk. Andersom moet het ook mogelijk worden om spullen te verkopen in cafés. Het zijn enkele maatregelen die volgens de gemeente op korte termijn zijn uit te voeren.
  Twee jaar geleden heeft Zwolle zich voorgenomen om meer horeca naar de binnenstad te halen. Zwolle wil dat concentreren op verschillende plekken in de binnenstad zoals de Nieuwe Markt en het Bethlehemkerkplein. In totaal moet er 3.000 vierkante meter horeca bijkomen, waarvan nu een derde is gerealiseerd. De gemeente vindt dat er vooral voor restaurants nog wel plek is.  ⚠️ Meld

 36. wat is het progamma assie…………..weet namelijk niet hoe laat de groep doeksen kan aansluiten,want ik ga eerst even naar tiel toe


  ⚠️ Meld

 37. Vond “de Youp” weer leuk:

  Leegte

  Zag deze week de wel erg Amerikaanse film Still Alice over de slimme mevrouw die op jonge leeftijd getroffen wordt door de ziekte van Alzheimer en moest in de bioscoop de hele tijd aan die arme René Leegte denken. Dat is die VVD??er die vergeten was om een obscuur doch lucratief schnabbeltje op te geven en die daarom deze week uit de Kamer is geflikkerd.

  In de film zie je een magistrale Julianne Moore meedogenloos aftakelen en langzaam maar onzeker totaal de weg kwijtraken. Dat heet decorumverlies. Weer kwam René langs. Nu hard schreeuwend in zijn mobieltje dat minister Kamp en de VVD de door de aardbevingen getroffen Groningers moedwillig naaiden om nog zoveel mogelijk gas uit de grond te kunnen pompen. En dit alles in een volle trein. Ja, het is een verschrikkelijke ziekte.

  Toen hadden er bij de VVD-top natuurlijk al alarmbellen moeten gaan rinkelen, maar daar hadden ze op dat moment andere dingen aan hun hoofd. Ivo Opstelten, Jos van Rey, Fredje Teeven, Rob Bats, Mark Verheijen plus de volstrekt mesjogge hypotheeksjoemelaar Johan Houwers, die rond die tijd aankondigde dat hij terug wilde keren in het parlement. Inmiddels is dat deze week gebeurd. Rond datzelfde moment werd bekend dat de failliete ex-advocaat Brammetje Moszkowicz waarschijnlijk de politiek in gaat en tot de partij van twee tweedehands PVV??ers zal toetreden. Dat kan in de toekomst hoogstaande confrontaties opleveren. Zeker als die debatten ook nog eens geleid worden door dat knettergekke warhoofd Anouchka van Miltenburg. Daar krijgen de cabaretiers en columnisten het druk mee.

  Maar René Leegte kon dus opzouten en de lieverd zal blij zijn geweest dat zijn gênante vertrek door heel veel ander nieuws werd overschaduwd. Allereerst door de zusjes Holleeder die samen met de ex van hun broertje een boekje over hem opendeden. Denk dat journalist Twan Huys, het begenadigde zangwonder Lange Frans en de hoofdredacteur van het naar adem happende Nieuwe Revu alle drie blij zijn dat ze ?berhaupt nog leven. Daarna kwam het nieuws over de Duitse kamikazepiloot, die onlangs de landing van zijn Airbus een beetje vroeg inzette en 149 onschuldige mensen krijsend van angst mee de dood introk. Ik hoorde dit radeloze nieuws op Schiphol. Een uurtje voor ik in een vliegtuig naar Lyon stapte. Voor de zekerheid ben ik vlak voor het opstijgen even langs de gezagvoerder en zijn assistent gegaan en heb ik de heren opgemonterd met een kleine conference. Ik wilde ze zo vrolijk mogelijk laten vertrekken. Geen enkel risico.

  Wat ik ze verteld heb? Ik heb ze de nogal geestige open brief van een drie jaar geleden bij Wolters Kluwer ontslagen journalist voorgelezen. Die stond in de Volkskrant. Er moest bezuinigd worden en daarom werd hij toen door bestuursvoorzitter Nancy McKinstry ontslagen. Heel deemoedig vraagt de werkloze man, die zo goed als zeker niet meer aan de bak komt, nu om 1 procent van haar salaris van afgelopen jaar. Dat is slechts 127.000 euro. Nee, niet het salaris van Nancy, maar die eventuele ene procent. Met een ton gaat hij trouwens ook akkoord. Nancy pakte inderdaad 12,7 miljoen euro. De baas van Reed Elsevier nam trouwens 20 miljoen uit de bedrijfsruif, maar dit terzijde.

  Ik werd door de piloten beloond met een turbulentieloze vlucht en een hele zachte landing, waarna ik voor het eerst van mijn leven zo??n burgerlijk charterapplausje inzette.

  Tijdens die vlucht las ik dat na V&D nu ook de Hema bij zijn huisbazen over huurverlaging gaat lopen zeiken. Waarom? Er zijn bij die worstverkopers toch jaren vieze, vette winsten gedraaid, dus er is toch wel ergens een potje? Of is al dat geld opgebonust en moeten ze binnenkort ook bij hun personeel gaan bedelen? Vroeg me ook af wat er gebeurt als V&D ooit weer winst maakt? Krijgt het gekorte personeel dan een diamanten handdruk of strijkt een vrome Dreesmann als bestuursvoorzitter een slordige 12,7 miljoen op? Al deze sombere berichten waren prachtige bliksemafleiders waardoor de VVD-nitwit René Leegte met stille trom dacht te kunnen vertrekken. Nieuws waar ik zo godvergeten depressief van word dat ik toe ben aan vakantie. Een lang weekend Jemen bijvoorbeeld. Zeker nu Lex & Max op Koningsdag ook nog eens stoppen met het traditionele pleepotten gooien en kanarieknijpen. Waar leef ik nog voor? Het is maar goed dat ik geen vliegbrevet heb.  ⚠️ Meld

 38. Inmiddels een bekende Zwollenaar en hier thuis ook bekend: Bas van Velzen, zoon van Henri van Velzen (die o.a. Hazes nadoet en feesten organiseert), Heeft genoeg media-aandacht. Dat komt o.a. door deze acties https://www.youtube.com/watch?v=Gayiy2DaG8U
  en https://www.youtube.com/watch?v=koSiX7pZ5-E
  Stond ook al op http://nos.nl/artikel/2028307-zwolse-student-poort-balotelli-en-imponeert-met-vrije-trappen.html
  Donderdag stond er een stuk over hem op http://www.nu.nl en werd er een interview opgenomen voor het ⤽bij leven al legendarische radioprogramma ??Langs de lijn??⤝. Hij werd vanochtend ook nog gebeld door Giel, was iets voor 8 live in de uitzending. Vandaag ook op radio 2 en radio 10. Hij heeft DWDD afgezegd en koos voor RTL late night, hier kan hij de gehele uitzending aan tafel zitten en Humberto wilde hem er graag bij hebben vanavond.  ⚠️ Meld

 39. COLUMNS YOUP
  Seizoenkaarthouders
  4 APRIL
  221
  276
  Laat ik overduidelijk zijn: ik heb geen verstand van het besturen van een voetbalclub, ik ben geen Munsterman, maar als ik in de directie van Ajax zat zou ik toch na dit belabberde seizoen overwegen om mijn excuses aan de supporters aan te bieden. En ik zou met de rest van het bestuur in conclaaf gaan over een financiële tegemoetkoming aan de trouwe aanhang. Een seizoentje half geld tot we de zaak weer op de rit hebben en we weer een Ajax-waardig team hebben. Die supporters hebben een jaar moeten gluren naar spelers die de bal vijftig keer per potje radeloos terugspeelden naar een verdediger, die vervolgens ook geen idee had wat hij met die bal moest. Oppompen? Handtekening erop en aan een lamme in het invalidenvak schenken? Tijdje hoog houden?
  Ik ben zo??n supporter en ga al meer dan veertig jaar trouw naar alle thuiswedstrijden van mijn cluppie. Dit seizoen vroeg ik me na afloop in de auto vaak af of er in Amsterdam twee Arena??s zijn. Ik had me de hele wedstrijd doodverveeld. En dan hoorde ik trainer Frank de Boer op de radio vertellen dat hij een uiterst aantrekkelijk Ajax had gezien. Goed positiespel. Weinig fouten achterin. Die aardige Frank had echt in een ander stadion gezeten.
  Maar de Ajax-directie heeft in zijn goddelijke wijsheid besloten om na dit mislukte jaartje de prijzen van 7.000 seizoenkaarten met gemiddeld 150 euro te verhogen. Dan zit je behoorlijk in mijn wijk te klussen. Dat heet namelijk humor. Vooral in Rotterdam en Eindhoven liggen ze gierend van het lachen op de grond van hun supporterscafés. Je prijs verhogen na zo??n zeperd.
  ⤸Waarom meer geld?⤝, vroeg ik deze week in een café aan een bobo van Ajax, die mij uitlegde dat hij dat geleerd had van ABN Amro, vele jaren hun shirtsponsor. Goed voor jezelf zorgen was het motto van de bankiers die jaren meedronken in het spelershome en de bestuurskamer. En daar heeft iedereen bij Ajax goed naar geluisterd. Goed voor jezelf zorgen.
  ⤸Als je juridisch maar even een gaatje ziet dan moet je pakken wat er te pakken valt. En je moet je vooral niet spiegelen aan het volk, de domme seizoenkaarthouders, maar aan andere grote jongens, de bonusboys.⤝
  Vervolgens probeerde hij bij mij medelijden op te wekken met meneer Blok van KPN, die zomaar 425.000 euro extra bonus had teruggegeven omdat hij binnenkort met de bonden moet onderhandelen over summiere basissalarissen en ontslagen. En dan praat het gemakkelijker als je zelf minder dan twee miljoen per jaar vangt, waarna hij een serieus betoog begon over het feit dat de top van de ABN Amro te goed is voor deze wereld omdat ze voor het tienvoudige salaris zo naar Londen kunnen verhuizen.
  ⤸Nou en?⤝, lachte ik vriendelijk, ⤸moeten ze vooral doen. Zo ingewikkeld kan dat baantje dat ze nu hebben toch niet zijn. Het is toch hetzelfde klusje dat Gerrit Zalm bij de criminele organisatie DSB klaarde? Onder het toeziend oog van zijn partijgenoten Robin Linschoten en Frank de Grave. Ik ken heel veel capabele jongens die voor drie ton de bank willen leiden en die hoeven dan over een aantal jaren echt niet door de overheid gered te worden!⤝
  Hoofdschuddend keek hij mij aan: ik zou nooit voetbalbestuurder en zeker nooit bankier worden. Daar was ik echt te dom voor. Hij ging verder praten met zijn eigen soort en ik raakte in gesprek met een vriend die vertelde dat bij hem op de Ajax-tribune laatst een jongetje een boek zat te lezen.
  ⤸Had ie het leuker dan wij⤝, lachte ik en luisterde naar zijn verhaal over onze koning die een nieuw vliegtuig schijnt te krijgen.
  ⤸Alex kan kiezen uit twee typen⤝, zei mijn vriend, ⤸een dure of een hele dure. Hij wil uiteraard de laatste omdat hij zelf ook wel eens vliegt. Als copiloot weliswaar, maar die willen ook wel eens de knuppel grijpen. En dan moet hij wel vrolijk zijn. Want je weet??⤝
  ⤸Maar dat was een Duitser.⤝
  ⤸En Alex dan?⤝, lachte hij, ⤸zijn vader was er een, zijn grootvader zeker en zijn overgrootvader helemaal. Er vloeit weinig Neerlands bloed door die aderen.
  ⤸Maar Lexie is niet somber!⤝
  Waarop mijn vriend zei: ⤸Wacht maar als hij de nieuwe prijs van zijn seizoenkaart hoort!⤝  ⚠️ Meld

 40. Youp is weer héél erg goed. Bedankt joppuh. Wel tekenend voor Ajax, dat ze een seizoen waarin ze 2e worden (oeps van’t weekend bijvoorbeeld nog wel ff bij Utreg winnen)…een belabberde seizoen vinden. Ben overigens zelf ook een paar keer getuige geweest van het absoluut onaantrekkelijke spel in de ArenA. En die vette verhoging van de prijzen van de seizoenkaarten is natuurlijk absurd.

  Goed dat dit ook nog weer ff onder de aandacht werd gebracht

  Het is toch hetzelfde klusje dat Gerrit Zalm bij de criminele organisatie DIRK SCHERINGA BANK klaarde? Onder het toeziend oog van zijn partijgenoten Robin Linschoten en Frank de Grave.  ⚠️ Meld

 41. Bijna tijd om weer eens naar Westenholte te gaan 😀 Waar we vorige week genoten hebben bij Gaelemuud’n. Oeps wat beginnen ze lekker op Radio 2…Born to Run :D:D:D

  Gezellige zaterdag allen 😉


  ⚠️ Meld

 42. Hmm het beschieten wel, maar het overlijden van de chauffeur is nogsteeds niet bevestigd Nos.nl

  Geruchten gaan dat de buschauffeur is overleden, maar dat is nog niet bevestigd.  ⚠️ Meld

 43. De “geleerden” verschillen nogal van mening:
  AD…Feyenoord na galavoorstelling vrijwel zeker van derde plek
  NOS…Feyenoord verslaat schutterend AZ

  Na wat ik geziien heb, neig ik meer naar de conclusie van de Nos, maar hoe dan ook…ze zijn 2 pt. dichter bij Ajax gekomen 🙁

  Nu weer genieten van het deftige weer. 8)


  ⚠️ Meld

 44. Heer Joppuh, klopt het dat ik u gistermiddag in het gezelschap van twee zeer fraaie dames één van de mooiste zaken van Assendörp binnen zag stappen?


  ⚠️ Meld

 45. Nou Joppuh, hopen dat je nooit riav tegenkomt daar, kans is klein want er is ‘geluid’ wat een ……… mens zeg pfffff


  ⚠️ Meld

 46. Foi foi foi toch heer Joppuh, ik was nog vergeten te vermelden dat u hedenavond weer in een uitermate goed gezelschap verkeerde.


  ⚠️ Meld

 47. Oeps, volgens Gijp kan die keeper van Twente er geen kloten van…en da’s niet eens Marsman 😮 Nou ja, ff morgen die vorm vasthouden dan.


  ⚠️ Meld

 48. :D:D:D

  Morgen rokjesdag

  En daar hoort muziek bij

  Morgen stijgt de temperatuur tot rond de 20 graden en dus worden de rokjes massaal weer uit de kast getrokken

  Morgen zal in verschillende delen van het land, voor de eerste keer dit jaar, de subtropische temperatuur van 20 graden worden bereikt en dus is het morgen weer rokjesdag.

  Zie voor bijbehorend geluid en beeld: http://www.jo op.nl 😉


  ⚠️ Meld

 49. Mooie reactie:

  Piet:
  Morgen rokjesdag? Dat kun je alleen maar schrijven als je je neus niet buiten de deur hebt gestoken. Het zijn vandaag al volop rokjes. Er zijn zelfs al korte broeken gesignaleerd, al waren die harige melkflessen er nog niet echt op voorbereid.  ⚠️ Meld

 50. Wel een hele goeie burgervader

  Rob van Gijzel (Eindhoven, 29 juni 1954) is een Nederlands politicus. Hij is voormalig lid van de Tweede Kamer. Sinds 8 april 2008 is hij burgemeester van Eindhoven.  ⚠️ Meld

 51. Vrouw D erk heeft dr beentjes enzo geschoren, mooi jurkje aan en gaat een boswandeling maken. Vanmiddag lekker paraderen op de melkmarkt 😮


  ⚠️ Meld

 52. Hé Joop,

  Allereerst gefeliciteerd met Dirkie, hij is al wat op leeftijd…maar leuk voor Feyenoord en de Eredivisie.

  Tuurlijk is Robby PvdA-er!
  PvdA brengt, op het uitstekende ex-2e Kamerlid (maar genaaid als burgervader??..) Aleid Wolfsen na,??.toch alleen maar goeie burgervaders voort?

  – Job Cohen

  – Eberhard van der Laan

  – Ahmed Aboutaleb

  – Jacques Wallage

  – Peter Rehwinkel

  – Ruud Vreeman

  – Peter den Oudsten

  – Han Noten (al 4 jaar Dalfsen)

  Ach, er zijn er vast (veel) mee, zou wel eens willen weten welke écht slecht is?

  Welke PvdA minister of staatssecretaris vind je/vinden jullie bijvoorbeeld écht slecht?  ⚠️ Meld

 53. 🙁 Het was toch rokjesdag? Heb vandaag veel menschen gezien. In de dorpen waar ik doorheen reed, o.a. op de terrassen…vanaf mijn verheven zetel thuis…Oogst? Een kerel in korte broek en veul dames die hun mooie benen verhulden.
  Vanzelfsprekend heb ik me deze geweldige dag, niet door deze belabberde oogst, laten verzieken 8)


  ⚠️ Meld

 54. Dan te bedenken dat mr. D erk er gewoon (minstens) 1 heeft zien paraderen in onze geweldige binnenstad én (welliswaar dezelfde toppert, put even uit ontmoeting; alweer te lang geleden) 1 zelfs in de mooie bossen rond ZwolleyWOOD 😮


  ⚠️ Meld

 55. TV

  Late night

  RTL 4, 22:30 uur

  – Presentatrice Goedele Liekens vertelt over de dood van haar goede vriend: de Vlaamse politicus Steve Stevaert.
  —-
  Pauw

  NPO 1, 23:00 uur

  – Cabaretier Dolf Jansen neemt de week door.
  —-
  Nieuwsuur

  NPO 2, 22:00 uur

  – Zeventig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog hebben Nederlandse onderzoekers een nieuw massagraf ontdekt in voormalig concentratiekamp Bergen-Belsen in Duitsland.


  ⚠️ Meld

 56. Bericht door dick, op 10 april 2015 15:38

  Mooie oproep van “trui”-Spekman net op ’t journaal: Linkse samenwerking smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif

  Dat is niet de eerste keer dat ze dat oproepen. Die oproepen doen ze altijd als ze zelf in het nauw zitten.


  ⚠️ Meld

 57. 😮 Je noemt VVD en CDA wat Assie. Kom egg niet verder dan halfwat. Nog niet samen. Maar zoals je weet werken die rechtse ego’s niet graag samen 8)


  ⚠️ Meld

 58. Dit is niet het goede log om zware politieke kwesties te bespreken Dick. We gaan even verder op het pol log. Tot zo:)


  ⚠️ Meld

 59. JanD, ben deze week nog een paar dagen op het eiland geweest en heb toch een café kunnen vinden waar ze Grolsch verkopen. De muziek zal je ook wel aanspreken. Foi foi foi, ik heb nu elk café wel gehad.
  http://spyntje.net/


  ⚠️ Meld

 60. Bericht door Assendörper, op 10 april 2015 22:27
  JanD, ben deze week nog een paar dagen op het eiland geweest en heb toch een café kunnen vinden waar ze Grolsch verkopen. De muziek zal je ook wel aanspreken. Foi foi foi, ik heb nu elk café wel gehad.
  http://spyntje.net/

  Goed bezig Assie!
  Nog 33 dagen!8)


  ⚠️ Meld

 61. Bericht door dick, op 11 april 2015 0:46
  Sinds wanneer goed bezig.

  Sinds ie verkenner is dick! Wij sturen hem altijd op pad om de boel te verkennen.;D


  ⚠️ Meld

 62. Boh foi toch wat een dag vandaag.
  Maar morgen lekker naar Muziek in de Tent en een spekpannekoek eten bij Eureka. 😀


  ⚠️ Meld

 63. 😮 Die rol komt me bekend voor Jan…JanD, op 11 april 2015 9:33

  Zowel in Stratego als live, bekleed ik die rol ook altijd graag. Zelf word ik echter niet gestuurd, maar doe ik het automatisch en….steeds weer omdat je wat je goed doet MOET blijven doen. Hoop en verwacht dat jullie momenteel toch wel voor de regen schuilen; hoef ik me daar tenminste geen zorgen over te maken…Veel Plezier!


  ⚠️ Meld

 64. Ben mijn mening nog an ’t vormmm Jean.

  Bewaar dat toetje nog ff want ik lkwam dit tegen over de TeleTroepToeTerT
  :D:D:D

  De pagina Privé van de Telegraaf plaatste vandaag een artikel met als kop ‘Youp van ’t Hek herkent koningin niet’. Daarin haalt de krant de NRC-column van de cabaretier aan.

  De Telegraaf schrijft:

  Youp van ’t Hek heeft woensdag de Belgische koningin Mathilde ten dans gevraagd. Hij botste tegen ‘de stijve vrouw in het rood’ op, maar herkende haar niet. Youp stormde een chique eettent binnen, waar de koningin aanwezig was. Dat vertelt hij in zijn column in NRC. “Ik keek niet uit, maar zij ook niet. Ik kegelde haar bijna omver en kon haar nog net bij haar middel pakken. Daardoor bleven we prachtig in balans. Ze rook lekker. Vooral duur. Toen ik haar losliet zag ik dat ze een zogenaamde brace om haar knie had. Ik voelde me schuldig en bood geschrokken mijn excuses aan”. De cabaretier vroeg wat er met haar knie gebeurd was. ‘Het is niks’, zei ze in krampachtig Vlaams en hinkepinkte zich uit de voeten. Ik keek haar een beetje beledigd na omdat ik vond dat ze nogal uit de hoogte deed.  ⚠️ Meld

 65. Dé Youp-ert van deze week, vind ik zo verschrikkelijk sterk…dat ik em gewoon in 2 delen ga lezen en plaatsen. Ook goed voor mijn inlevingsvermogen in Dé Youpert 😉

  Dansen?

  ??Dansen?⤝, vroeg ik aan de beetje stijve dame in de snackbar waar ik afgelopen woensdagochtend met een vriend ging ontbijten. De snackbar is wel een van de duurste eetgelegenheden van ons land en hoort bij een beroemd Amsterdams hotel. Een chique toko. In dat hotel sliep mijn vriend. Vandaar. Wij noemen dit een werkontbijt, terwijl het niks anders is dan een paar uurtjes slap ouwehoeren. Na deze maaltijd kunnen we er allebei weer een tijdje tegen.

  Ik was in een goede bui en dat kwam vooral door de taxirit. Eindelijk weer eens een Amsterdamse taxichauffeur waar je mee kon lachen. In het een kwartier durende ritje namen we de stad en zijn problemen door: de seizoenkaartensoap bij Ajax, de Ubertaxi, de opgepakte cokedealer met zijn witte heroïne, de weinige liquidaties van de laatste tijd (zijn de kogels op?), zijn angst dat hij geen werk meer heeft als in 2033 de Noord-Zuidlijn opengaat en het fantastische stille spel van de zoon van Dries Roelvink als Barabas in The Passion bij de EO. Als die binnenkort geen zes weken in een uitverkocht Carré staat. Volgens de chauffeur was Andries Knevel na afloop wel zijn gouden klokkie kwijt. Ook vroeg hij zich af of de oude Jean-Marie Le Pen, die door zijn dochter de Franse PVV uit wordt geflikkerd, geen liedjes wil schrijven voor de harde kern van FC Utrecht. En dan iets minder krom rijmen graag. Best rijmt niet op SS. Door dit vrolijke gesprek stormde ik een beetje baldadig de chique eettent binnen en botste op de stijve dame in het rood. Ik keek niet uit, maar zij ook niet. Ik kegelde haar bijna omver en kon haar nog net bij haar middel pakken. Daardoor bleven we prachtig in balans. Ze rook lekker. Vooral duur. Toen ik haar losliet zag ik dat ze een zogenaamde brace om haar knie had. Ik voelde me schuldig en bood geschrokken mijn excuses aan. En ik vroeg belangstellend wat er met haar knie gebeurd was? Ski-ongelukje? Uit de bocht gevlogen met een supermarktkarretje? Voetbalrellen? Zwevende meniscus?  ⚠️ Meld

 66. ⤸Het is niks⤝, zei ze in krampachtig Vlaams en hinkepinkte zich uit de voeten. Ik keek haar een beetje beledigd na omdat ik vond dat ze nogal uit de hoogte deed. Ik vroeg het toch vriendelijk?

  Mijn vriend zat al klaar aan het tafeltje en vroeg of ik koffie of thee wilde? Thee! Ik legde aan de dienstdoende kelner uit dat ik net van buiten kwam en de nacht niet in het hotel had doorgebracht. Ik zei dat omdat ik niet ??s avonds in een of andere roddelnichtenrubriek van Albert of Bram Moszkowicz wilde horen dat ik op mijn oude dag alsnog uit de kast was gekomen en dat ik vanochtend uitbundig en fris gedoucht zat te ontbijten met een 25 jaar jonger prinsje. Ik ken het personeel van die chique snackbars. Die lullen tegen betaling veel door aan het roddelgajes.

  Mijn vriend moest onbedaarlijk lachen. Niet om mijn suggestie dat we aangezien konden worden voor twee ridders van het gilde van de bruine ster, maar om mijn botsing met de dame in het rood. Of ik niet gezien had wie dat was? Ik moest goed kijken als ze straks terugkwam van het toilet. Dat duurde niet lang. Ze kwam aangestrompeld en ik vroeg me af of haar kwetsuur door onze botsing verergerd was. Ik riep wederom excuses haar kant op, vroeg of het een beetje ging en zei tegen mijn vriend dat zij ook beter uit haar doppen had moeten kijken. Ik keek niet uit, maar zij liep ook als een kip zonder kop.

  ⤸Zie je wie het is?⤝, herhaalde mijn vriend.

  ⤸Geen idee⤝, zei ik.

  ⤸Kijk dan aan welk tafeltje ze zit⤝, grinnikte hij.

  Ik keek om en schoot bulderend in de lach. Ze zat aan een ronde tafel met vier zwijgende, stijf geklede kakkinderen en een doodstille meneer, in wie ik onmiddellijk koning Flip van België herkende. U weet wel: die saaie die deze week door zijn dikke, mislukte broer vergeleken is met de Oost-Duitse Stasi. Dus de dame in het rood was Mathilde, de koningin van onze zuiderburen. En zij had met haar kreupelknie mijn dans geweigerd. Eén ding wisten mijn vriend en ik zeker: hier krijgt die lieverd ooit heel veel spijt van!

  Respect Youp!…. Wederom 🙂


  ⚠️ Meld

 67. Hoorde woensdag van Marky “wanneer niet”….hij lijkt Stap zelfs boven Elles’ gezellige toko te hebben verkozen. De reden? Bij Stap hoef je niet na te denken…en volgens hemzelf ging hem dat slecht af. Daarvoor hadden we elkaar al begroet als onhandige kneuzen bij de Gamma…hoever kun je jezelf naar beneden halen….want nadenken kunnen we allebei beslist wel. Wellicht (en om Elles) daarom vind ik De Heetebrij nog net zo gezellig. Sorry 😉


  ⚠️ Meld

 68. Maar ut avondje VARA op 1 blijft niet te versmaden.

  Ook al 2 dagen achtereen genoten van Dolf Jansen … bij Pauw en in het Radioprogramma (met de bij leven al legendarische Felix Meurders, die ik eens in Hilversum heb gesproken in het programma van zijn maat….de beste ooit…..Frits Spits) SPIJKERS MET KOPPEN


  ⚠️ Meld

 69. 😮 Gaan de dametjes ineens niet meer naar ‘Endriks Las Rosas maar naar Mizu…alsof ze ineens meer verdienen. Ach,, het zal ze allemaal de bout hachelen natuurlijk, zolang ze gebracht en gehaald worden. Ook de mannetjes genieten er van….groot gelijk; want voor je ut weet ben je…………………………………………..50 :o:o:o


  ⚠️ Meld

 70. @joppuh, wil je nog een “Obama-Castro visie”” (met trots meeglurende Mark R.) met ons delen? Lekker hoor, die verschillende speciale AH-aanbiedingsskuimertjes!

  Ga voorlopig voor de Tripple van La Trappe

  Wat een geluk, jetzt op 3: Herhaling 3fm-awards

  Dotan-Home :-*


  ⚠️ Meld

 71. Bericht door joppuh, op 11 april 2015 23:15

  Foi foi toch, wát’n gezelligheid weer bij Stapp’s inn!

  Toen w??r’n wi-j nog lange niet tuus.


  ⚠️ Meld

 72. Vrouwen 😮

  Vroeg aan een collega of ie alles onder controle had. Hij antwoorde “Zeker niet alles”. Zei “O.k. je vrouw niet m.a.w. ‘da’s logisch'”. Hij antwoordde geen enkele vrouw onder controle te hebben…en dat ook niet (meer) te willen.

  Kwam dit tegen over “vrouwen en/in controle”….sorry voor de lap, maar dat heeft te maken met het censuur-beleid van het onvolprezen weblogZwolle 😉 Wel jammer dat ik hier dus ook geen bijbehorende plaatjes kan pluggen.

  Toezichthouder De Nederlandsche Bank verdiende bij als ‘SS-commandante’

  Als ‘Conchita van der Waal’ liet DNB-medewerker zich prostitueren… ‘The kinkyer the better’ … Starttarief: 450 euro

  Een medewerkster van De Nederlandsche Bank die toezicht hield op de trustsector, verdiende tegelijkertijd bij door zich als exclusieve sm-meesteres te verhuren. Dat meldt het zakentijdschrift Quote maandag.

  Na zes jaar bij De Nederlandsche Bank te hebben gewerkt, moest de medewerkster het veld ruimen nadat de kantonrechter haar contract liet ontbinden. De reden hiervoor is dat er een tip binnenkwam bij haar werkgever dat de vrouw zich liet inzetten als prostituee. De Quote-ontdekking levert een gênante situatie op voor haar voormalige werkgever omdat die zeer hoge integriteitseisen stelt aan mensen die in de (sub)top van de financiële wereld spelen. Quote schrijft daarover:

  Van de 5469 mensen die sinds 2011 verplicht werden gescreend op geschiktheid voor een baan in de sector, werden 614 mensen afgewezen. Van de kandidaten die in de trustbranche wilden werken, werd zelfs 36 procent ongeschikt bevonden, bijvoorbeeld omdat ze onbetrouwbaar werd geacht. Dat een eigen toezichthouder van DNB ongemerkt zes jaar lang de prijzige prostituee kon spelen (starttarief: ??450) is op zijn zachtst gezegd dus nogal merkwaardig.

  De vrouw had weinig grenzen als het ging om de wensen van de klant: van cock and boll turturing tot ‘high class nymphomaniac’: alles was mogelijk zolang er maar betaald werd. Als ‘Conchita van der Waal’ had ze als motto: the kinkyer the better’. Via haar website trok ze klanten door zichzelf met ss-pet aan te bieden. De site is inmiddels offline gehaald. Quote merkt op dat de vrouw door haar bijbaan chantabel zou kunnen zijn geweest.  ⚠️ Meld

 73. Vrouw

  De Dijk – Mooier dan een vrouw (en gevaarlijker ;))

  Is er iets mooiers dan een vrouw ?
  Ik dacht het niet
  Ik dacht aan jou
  Er is niets mooiers dan vrouw

  Kijk die ogen, kijk die wangen
  Kijk die mooigevormde mond
  Zie die oorbellen daar hangen
  Hoe ze schitterd in het rond

  Kijk haar hals als ze haar haren
  Tot zo’n lieflijk knotje knoopt
  Hoe vol gratie haar gebaren
  Zie haar zweven als ze loopt

  Is er iets mooiers dan een vrouw?
  Ik dacht het niet
  Ik dacht aan jou
  En ik dacht: als jij nou wat ik wou
  Er is niets mooiers dan een vrouw

  Hoor me jubelen en zingen
  Hoe ik al haar prachtigs roem
  Kijk toch al haar schone dingen
  Die ik nu even niet noem

  Buiten adem kan ik raken
  Van de bibbers die ik krijg
  Als ik denk aan al die zaken
  Waar ik nu maar over zwijg

  Is er iets mooiers dan een vrouw?
  Ik dacht het niet
  Ik dacht aan jou
  Is er niets mooiers dan een vrouw
  Er is niets mooiers dan een vrouw
  als ik denk aan jou  ⚠️ Meld

 74. Ben vlak voor je langs gelopen Dick maar zag je pas zitten toen ik een plaatsje aan het water had. Ik zag dat je druk in gesprek was en vrij snel erna kreeg ik gezelschap van vier bijzonder charmante dames.


  ⚠️ Meld

 75. 😮 Dat geloof ik ook nog! Toen ik mijn kont nog niet gekeerd had van die vriendelijke jongen, kwam er ineens een leuk dingetje langs dat aan die jongen vroeg of ze naast em mocht zitten…op een 2-zitter strak tegen de stadsmuur aan. Je kunt minder romantisch kennismaken. Begreep bovendien dat ie wel de juiste damesspirit bezat.

  + jij met die 4 wulps-klinkende dames….geloof dat ik vaker ergens op moet stappen, dat ik deze timing er in moet houden.

  Verwacht échter (met name morgenavond in het (lomme)rijke Berkum)….dat de gluur- en aanspraakkansen mij ten goede zullen keren.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.