Bestuurder opnieuw betrapt met alcohol

Zwolle – Vrijdagmiddag- en avond 6 maart hielden agenten van de verkeerspolitie een alcoholcontrole waarbij het ging om de zogenaamde bedrijfsborrels.

Een automobilist uit Zwolle liep wederom tegen de lamp en blies 625 ug/l, hierop is het rijbewijs van de bestuurder ingenomen en hij zal, gezien het verleden, opnieuw worden aanmeld bij het Centraal Bureau Rijvaardigheid.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. ewoon de auto in beslag nemen en door de shredder halen…

  Het gaat om de zogenaamde bedrijfsborrels, dus het kan ook een lease auto zijn:):)  ⚠️ Meld

 2. Haha, dat is al weer erg scherp op de vroege ochtend, observer! Dan maar iets anders verzinnen, waardoor ze zich nog een keer bedenken.

  Het moet bij wijze van spreken goedkoper zijn om een jaar lang de taxi te gebruiken vanaf de borrel, dan om te proberen zelf thuis te geraken.


  ⚠️ Meld

 3. Inderdaad Petje, zo hebben ze er weer een manier bij om je zuurverdiende geld weg te graaien. De hoge heren in Den Haag passen er de begroting vast op aan!


  ⚠️ Meld

 4. zoveel is dat niet hoor 625 ugl hij kom best rijden anders hadden ze hem niet achter het stuur weg hoeven halen is maar een half biertje ofzo


  ⚠️ Meld

 5. bij ons hier rijd iedereen wel met wat op gewiin goed opletten

  hun (poltie) willen weer bonnen schrijven laat ze eens echte boeven vangen!!!!! erger meer kapot aan!!!!


  ⚠️ Meld

 6. Inderdaad adrie, dit is geen probleem maar hier wordt een probleem van gemaakt om maar zoveel mogelijk de staatsruif in te kunnen harken. Net als met hooligans. Als de politie zich niet laat zien, dan doen die lieve jongens helemaal niks. Schuld van de politie!


  ⚠️ Meld

 7. Totdat blijkt dat het reactievermogen aanzienlijk trager wordt en een alcomobilist je dochter het graf in rijdt. Kijken of jullie dan nog zo schappelijk zijn.


  ⚠️ Meld

 8. Ik heb het even opgezocht, jaarlijks ruim 100 mensen die nooit meer thuis komen omdat iemand met drank op ging rijden.


  ⚠️ Meld

 9. Rijbewijs afpakken, alcoholslot (wat sinds kort niet meer “mag”), auto pletten, etc. helpt niks. Zo’n hardleers, onverantwoordelijk en asociaal typje kruipt zonder rijbewijs alsnog achter het stuur van een (andere) auto.

  Als je autorijdt met een slok op, ben je een serieus risico voor jezelf én anderen. Een auto is een moordwapen, wanneer je ‘m niet onder controle hebt.  ⚠️ Meld

 10. Ach wat, ik heb mijn auto zelden onder controle maar heb nog nooit iemand vermoord. De andere weggebruikers hebben ook een verantwoordelijkheid!


  ⚠️ Meld

 11. Ja nee jij snapt mij niet. :'( Elke keer dat je in de auto stapt, dan wéét je dat je overgeleverd bent aan of de andere weggebruikers zich ook aan de regels houden. Opletten dus, want je kunt iemand tegenkomen met een slok op of een gewone aso. 😮

  Daarom hebben we ook regels afgesproken, zodat iemand die zich er niet aan houdt erop aangesproken kan worden. 😀

  Net zoals sarcasme, kunnen we daar geen regels over afspreken? Dat mensen die dit niet snappen een internetverbod krijgen. Of kan iemand misschien software ontwerpen, misschien een ander lettertype? Oh wacht, dat bestaat al: smileys. Ik zal ze de volgende keer rijkelijk gebruiken. :-*


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.