Doe ook mee aan de Week van de Amateurkunst

Zwolle – Bespeel je een muziekinstrument, alleen, in een orkest of band? Doe je aan theater, schilder je graag of zing je bij een koor? Of doe je iets anders op gebied van kunst en cultuur? Dan is de Week van de Amateurkunst in Zwolle zeker iets voor jou! De Week van de Amateurkunst biedt een ‘podium’ aan iedereen die actief aan kunst doet: jong en oud, individueel of in groepsverband, iedereen is welkom om zijn kunsten te vertonen. Dit jaar vindt de WAK plaats van zaterdag 30 mei tot en met zondag 7 juni.

Toon jouw enthousiasme en meld je aan! Bijvoorbeeld met een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie, een open huis, of op een andere creatieve, inspirerende manier. Jullie bedenken en regelen de activiteit, De Stadkamer geeft graag tips en adviezen. Jullie organiseren de activiteit, De Stadkamer organisereert de gehele WAK-communicatie en maakt jullie amateurkunstactiviteit breed zichtbaar. Daarnaast biedt Stadkamer in samenwerking met andere Zwolse culturele partijen ook een aantal échte podia waarop je je zelf kunt laten zien en horen aan het publiek.

Kies waar en wanneer jij optreedt
Er zijn verschillende podiummogelijkheden tijdens de Week van de Amateurkunst:
• Het Zwolle Open Podium in schouwburg Odeon op zaterdag 30 mei
• ParkPret in Park Eekhout op zondag 31 mei
• Het WAK Muziekpodium tijdens Zwolle Unlimited van vrijdag 5 t/m zondag 7 juni
• Het Petit Montmartre op zaterdag 6 juni
• Kunst op Zondag op zondag 7 juni

Organiseren jullie in de week van 30 mei tot en met 7 juni een activiteit op een eigen gekozen locatie? Oók dan kun je je hiermee aanmelden voor de Week van de Amateurkunst! Jullie optreden, voorstelling, expositie of workshop wordt dan meegenomen in de gehele WAK-communicatie.

Voor meer informatie over de WAK in Zwolle en de bovenstaande podiummogelijkheden, zie: http://amateurkunst.stadkamer.nl/1005-Week_van_de_Amateurkunst_2015.html. Voor advies en informatie kun je ook contact opnemen met Anne Bussink van Stadkamer, via amateurkunst@stadkamer.nl of telefonisch: (038) 852 87 01. Enthousiast geworden? Meld je uiterlijk 10 april a.s. aan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar amateurkunst@stadkamer.nl.

Artikel delen: