Paasmarkt Doepark de Nooterhof

Zwolle – Stichting Kinderhulp Beregszász (SKB) houdt op zaterdag 21 maart a.s. een paasmarkt op Doepark de Nooterhof , Goertjesweg 5 te Zwolle. De paasmarkt duurt van 10.00 tot 15.30 uur en is grotendeels overdekt.

 

Er zijn tuindecoraties, paasbloemstukjes, kransen, Oekraïense artikelen etc. te koop. Tevens is er een  boeken- en speelgoedmarkt waar weer tweedehands boeken en speelgoed te kust en te keur worden aangeboden. Om 11.00 u. en om 14.00 u. kunnen kinderen t/m 7 jr. paaseieren zoeken. Er zijn leuke prijzen te winnen w.o. vrijkaartjes voor musea en speeltuin. Kinderen kunnen zelf een palmpaasstok versieren. Verder kunnen ze eieren schilderen, grabbelen uit de pakjesjurk, eieren raden, geschminkt worden en nog veel meer.

De markt wordt gehouden om voor een groep kansarme kinderen uit Beregszász (Oekraïne) een vakantie naar Nederland mogelijk te maken. De kinderen komen op 27 juni en vertrekken op 18 juli. Meer informatie kunt u vinden op de website van Europa Kinderhulp (EKH) en SKB: www.kinderhulpberegszasz.nl of: 038-4547960. Stichting Kinderhulp Beregszász bestaat dit jaar 15 jaar. Al 15 jaar is het gelukt voldoende geld in te zamelen om deze reis mogelijk te maken. Wanneer de kinderen hier in juni/juli zijn dan wordt er een gezellige avond georganiseerd en wordt het 15-jarig bestaan samen met de kinderen gevierd. Tijdens de paasmarkt wordt er een boekje uitgegeven: 15 jaar SKB.

Artikel delen: