Aanrijding fietser en auto

Op dinsdagmiddag 2 oktober vond op de kruising Zwartewaterallee – Grevelingen een aanrijding met letsel plaats. Een 15-jarig meisje uit Zwolle was op haar fiets door het rode verkeerslicht gereden. Zij kwam vanuit de richting van de Botlek en reed in de richting van de Grevelingen. Een 57-jarige vrouw reed op dat moment met haar auto over de Zwartewaterallee in de richting van de Rijnlaan. De vrouw kon een aanrijding met de fietser niet meer voorkomen. De fietser werd met een hersenschudding en schaafwonden ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Dat zie je zo vaak tegenwoordig, voetgangers, fietsers, automobilisten. Wat is dat toch voor idioot gedoe om door rood te rijden? Valt weer in de categorie: “ik bepaal zelf wel de regels”. Dan ook niet zeuren als het mis gaat en zelf maar alle ziektekosten betalen en voor eigen rekening graag. Daar willen we niet aan meebetalen dacht ik.


  Maak melding

 2. 😐 Ik heb ook een gevalletje ‘aanrijding’ gehad vandaag….. Gelukkig zonder persoonlijk letsel en het materiële gebeuren is niet noemenswaardig.
  Wat was de oorzaak? Ik rijd op een voorrangsfietspad (met de fiets 😛 ). Van links komen scholieren net de voorrangsweg oversteken bij verkeerslichten en krijgen dus bij mijn fietspad haaietanden voor de neus. Ze zien me aankomen en je ziet ze twijfelen; ze houden even in en besluiten op het laatste momen toch maar even ineens door te kachelen. Tja, dat betekende dus een aanrijding waarbij ik een meisje midden op de zijkant raakte. Gelukkig reed ik niet hard (misschien 20 km/h) maar de ‘boems’ was er dus wel.
  En dan in eerste instantie nog willen doorrijden ook >:( dus direct erachteraan gebruld: “Hierrrrrrrrr jij!”
  Wijzend naar de haaietanden met de vraag ‘Weet je wat dat is?’ krijg je eerst wat gestamel en gestotter en een antwoord wat daar totaal niet over gaat. Bij herhaling van de vraag komt een antwoord ‘Ik had het niet door’. Yeah right…. eerst inhouden als je mij ziet aankomen om vervolgens toch maar ineens vol op de pedalen te gaan staan is niet dat je zegt ‘ik had het niet door’. Maar goed, ik heb haar even flink uitgefoeterd en duidelijk gemaakt dat ze het beter niet nog een keer kan flikken omdat we dan wel de verzekering en politie erbij gaan halen.

  Maar ze jakkeren gewoon maar door waarbij ze wéten dat ze fout zitten maar erop gokken dat de andere partij wel in de ankers gaat. Tja, dat moet een keer fout gaan. Bij mij gelukkig met een sisser en een rolletje zwart isolatietape maar in het verhaal van dit onderwerp dus toch wat minder. :-

  Maar inderdaad, sneu voor die automobiliste.


  Maak melding

Reageer