Succesvol THOR Zwolle naar NK Survivalrun!

Zwolle – Afgelopen weekend vond er in Kootstertille (Fresland) een zware en tevens laatste survivalrun voor het NK plaats. De 14 jarige Lola van Bohemen van Survivalrun THOR Zwolle legde beslag op de hoofdprijs in de categorie Jeugd Survival Circuit.  Oud Olympisch kampioen judo en tegenwoordig survivalrun atleet Mark Huizinga gaf het startschot. Over drie weken is het NK in Wesepe wat een zeer spannende strijd lijkt te worden. 
 
img_1895.jpg 
Bij de jongens scoorden enkele ‘Thorianen’ ook goed. Merijn Stroomberg (8e) en Teun van Bohemen (16e) wisten zich binnen de top 20 te vestigen. Bij de volwassen categorieën werden deze run net geen podium plaatsen gehaald. Tijdens de 6km durende run met 35 hindernissen over paden, sloten en akkers moesten de atleten een serie zware combinatiehindernissen doorstaan waar je zonder goede technieken niet doorheen kwam. Dit kostte  veel kracht, uithoudingsvermogen en techniek. De trainingen bij THOR lijken steeds meer vruchten af te werpen waarbij trainers prestaties goed weten te combineren met plezier voor ieder lid.

Om de leden nog beter te trainen investeert THOR aankomende maanden extra in de trainers door diverse professionele clinics op het gebied van klimmen en hardlopen. De volwassen atleten hebben 12 april hun volgende wedstrijd in Bathmen. Voor de jeugd zijn op 29 maart de Nederlandse kampioenschappen in Wesepe. De onderlinge verschillen zijn klein waardoor dit een spannende strijd belooft te worden. 
Kinderen en volwassenen kunnen bij Survivalrun THOR Zwolle zonder verplichtingen en aanmelding de sport uitproberen op de gezette trainingstijden. Het trainingsparcours is aan de Weteringkade 1 achter Doepark Nooterhof.    
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Super gave sport dit!!! Dit is nog echt bikkelen….heb respect voor de mensen die dit doen!! Ben je echt aan uitdaging toe, niet bang om moe te worden, spierpijn te krijgen en vies te worden ga dan zeker eens kijken bij Thor!!
    Lola, Merijn, Teun, Joost en Luuk GEFELICITEERD!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.