Zwolle onderdeel PvdA Roodtrip

Zwolle – De Partij van de Arbeid gaat op woensdag 11 maart in Zwolle de deuren langs om bewoners op te roepen te gaan stemmen op woensdag 18 maart.

Het bezoek aan Zwolle is onderdeel van de zogenoemde ‘PvdA Roodtrip’, waarbij PvdA-vrijwilligers, Provinciale Statenkandidaten, bewindslieden en Kamerleden de laatste tien dagen tot de verkiezingen álle provincies in Nederland aandoen. In Zwolle gaan tientallen PvdA-vrijwilligers van 10.00 tot 15.00 uur in de wijk Holtenbroek in gesprek met mensen om hen op te roepen te gaan stemmen.

Op woensdag 18 maart gaat Nederland naar de stembus om nieuwe Provinciale Staten en waterschappen te kiezen. “We bepalen dan samen de toekomst van onze provincie”, zegt de Overijsselse PvdA-lijsttrekker Tijs de Bree. “Wij willen van Overijssel een plek maken waar iedereen een goed leven kan leiden. Een plek met goed werk, een vast contract en een fatsoenlijk salaris. Een plek waar we naar elkaar omkijken en niemand buitensluiten, ongeacht kleur, geloof of geaardheid, leeftijd of woonplaats. Een plek met goede en betaalbare voorzieningen in de buurt.”

Het bezoek aan Zwolle maakt onderdeel uit van de PvdA Roodtrip die de laatste week voor de verkiezingen alle twaalf provincies aandoet. Honderden vrijwilligers uit het hele land, ministers, Tweede Kamerleden en Provinciale Statenkandidaten gaan in de rode dubbeldekker langs de deuren om mensen op te roepen te gaan stemmen op woensdag 18 maart.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.