Vuurvogel Lenteconcert in Stadshagen

Zwolle – Op zaterdagavond 21 maart geven vier ensembles van stichting de Vuurvogel een vrolijk lenteconcert in het Cultuurhuis in Stadshagen. Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel, Kinderkoor Konstantijn en de Toverfluit zullen het concert verzorgen. De avond begint om 19.30 uur en de zaal is om 19.00 uur open voor het publiek. 
 
vuurvogel.jpg 
De Jonge Vuurvogel zal onder leiding van Albert Dam het concert openen. Het voorbereidende orkest van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel telt zo’n 40 leden in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Hierna zal Kinderkoor Konstantijn onder leiding van Eline Geerdink zich presenteren. De jongste strijkers van Vuurvogel OpStreek zullen onder leiding van Lies van Vledder en Esther de Boer laten horen wat er in een korte repetitieperiode al mogelijk is met 20 jonge strijkers die nog maar net samenspelen. Het betoverende fluitensemble Toverfluit zal als laatste van zich laten horen. In een heuse grande finale zullen zo’n honderd kinderen samen met het publiek het slotlied uitvoeren!

Het Lenteconcert begint zaterdag 21 maart om 19.30 uur in het Cultuurhuis Stadshagen. Kaarten kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 13 jaar en zijn verkrijgbaar aan de deur en tijdens de repetities van de orkesten en koren. Meer informatie op www.vuurvogelonline.nl.

Artikel delen: