Zaalvoetbaltoernooi supportersclub PEC Zwolle

Zwolle – Op zondag 29 maart 2015 a.s. organiseert de supportersclub PEC Zwolle voor al haar supporters in de WRZV hallen het grote supportersclub zaalvoetbaltoernooi.

 

schermafbeelding_2015-03-10_om_12.43.35.png 

 

Op dit toernooi strijden diverse teams, bestaande uit leden van de supportersclub PEC Zwolle, supporters van Far East Ultra’s, Joet, SV Lippstad (D), “statribune”, medewerkers BVO PEC Zwolle, wijk Westenholte en vele andere fans van onze fantastische club PEC Zwolle, om de felbegeerde zaalvoetbaltitel van de supportersclub. Er wordt gespeeld met maximaal 12 teams, welke verdeeld over 3 poules gaan uitmaken wie zich kwalificeren voor de halve finales en vervolgens de finale.

 

Wil je meedoen?

Ben je fan van PEC Zwolle en ben je in staat om een eigen team samen te stellen? Dan zijn er wellicht nog mogelijkheden om deel te nemen aan dit mooie en gezellige jaarlijkse evenement van de supportersclub. Inschrijven kan tot en met zondag 22 maart 2015 (PEC Zwolle – Excelsior) in het supportershome van PEC Zwolle. Het inschrijfgeld is €60, – en dient ter plaatste afgerekend te worden. Voor meer info zie: www.supportersclubpeczwolle.nl 

 

Iedereen is van harte welkom!

Het toernooi start om 14:30 uur en is gratis toegankelijk voor belangstellenden. Tijdens deze middag is er ook een leuke verloting met mooie prijzen. De opbrengst van de verloting komt ten goede aan onze Kidsclub, met als doel het organiseren van activiteiten voor onze “jongste” supporters. 

 

Gezellige afsluiting

De prijsuitreiking is na afloop van het toernooi en deze leuke en sportieve middag wordt als altijd gezellig afgesloten onder het genot van een “hapje en drankje” in het familierestaurant van de WRZV hallen, Buitengasthuisstraat 8 te Zwolle.

Artikel delen: