Zwols College gaat weer op bezoek

Zwolle – Het voltallige college van burgemeester en wethouders gaat weer de stad in. Tijdens het ‘College op Bezoek’ op donderdag 12 en vrijdag 13 maart 2015 legt zij (gesplitst of voltallig) 23 bezoeken af. Hiermee zoekt het college verbinding met ondernemers, instellingen, verenigingen en scholen.

Zo gaan Jan Brink en René de Heer naar arbeids- en dagbestedingsproject De Werkelaar, waar ze samen met de medewerkers een klus klaren. Ed Anker, Filip van As en Nelleke Vedelaar steken de handen uit de mouwen met deelnemers van Zwolle Actief. Ed Anker, Henk Jan Meijer en Regina Riemersma gaan in gesprek met bestuur en leden van bewonersorganisatie Kulmiye (met als belangrijkste doelgroep de Oost-Afrikaanse gemeenschap). Filip van As, Jan Brink en Regina Riemersma buigen zich bij het Administratie Café van De Kern over het ordenen van papieren van bezoekers. Ook ondernemend Zwolle wordt niet vergeten; Royal Haskoning DHV, City-Post en RWE Essent staan op het programma.

De donderdag wordt afgesloten met een korte workshop klimmen bij Klim- en Outdoorcentrum Yosemite. Het voltallige college moet aan het eind van dag twee zien te ontsnappen uit een uitdagende escape room bij The Great Escape Zwolle.

Later in 2015 wordt het ‘College op Bezoek’ nog twee keer georganiseerd. Burgemeester en wethouders gaan dan weer twee dagen op pad.

Artikel delen: