Line-up Slag om Horizontoer bij Hedon bekend

Zwolle – Vrijdag 3 april zullen drie acts strijden om één van de befaamde plekken in de line-up van festival Horizontoer.

Deze avond zullen Meadow, Crazy Daze en Assorted Travellers met hun optreden in Hedon meedingen naar de winst. De act die de juryprijs wint, mag gegarandeerd mee met Horizontoer. De winnaar van de publieksprijs maakt nog kans op een plek in de line-up van het festival. Daarnaast zal oud-winnaar Ingmar Glerum optreden als ambassadeursact.

Meadow maakt dromerige folk-/popmuziek, met de doorleefde stem van zanger-gitarist Marcel Jansen. De muziek is een tikkeltje melancholisch en heeft invloeden van Fink en The Swell Season.

Crazy Daze is een Zwolse R&B en soul band. De band is keihard aan de weg aan het timmeren om zoveel mogelijk op te treden. Ze stonden al eerder in Hedon met de finale van Stairway to Hedon.

Assorted Travellers uit Almere maakt indie en folkmuziek. De band is ontstaan aan de ruige kusten van Frankrijk, nog geen honderd meter van de Atlantische Oceaan nam de band de eerste nummers op. Hun nummers hebben een vleugje Amerikaans folk, gemengd met de meer recente sound van Britse acts als Ben Howard en Mumford & Sons.

Horizontoer is een zeilend cultureel muziek- en theaterfestival. Horizontoer vaart dit jaar van 24 juli tot en met 2 augustus langs de Waddeneilanden. Het festival biedt een podium voor aanstormend talent, ondersteund door reeds doorgebroken artiesten. Bezoekers hebben de mogelijkheid om het festival van backstage mee te maken door mee te varen. Kijk voor meer informatie over het festival en de Slag om Horizontoer op www.horizontoer.nl.

Artikel delen: