FC Zwolle vreest Botteghin niet te kunnen kopen

FC Zwolle vreest dat het erg moeilijk zal worden Eric Fernando Botteghin voor komend seizoen vast te leggen. Botteghin komt sinds januari op huurbasis uit voor de Zwollenaren.

De transferrechten van de getalenteerde mandekker liggen niet bij een club, maar bij een zakenman. Directeur Gerald van den Belt meent in De Stentor dat het vastleggen van Botteghin moeilijk zal worden. “We zijn voor ons gevoel heel ver gegaan, maar eerlijk gezegd is het verschil tussen vraag enaan bod na de eerste onderhandelingen nog behoorlijk groot.” De 20-jarige Braziliaan maakt sinds zijn komst in januari van dit jaar een goede indruk. Hij wekte hiermee al interesse van onder meer Heracles Almelo.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Ik ben al 5 jaar seizoenclubkaarthouder en sind die tijd is dit de beste verdediger die Zwolle heeft gehad en vindt dat alles uit de kast moet worden gehaald om deze speler te behouden desnoods het zoeken van privesponsors voor het behoud van deze speler want de hele verdediging kan op deze speler leunen en bouwen.


  Maak melding

 2. dat zakenleven hier in Zwolle staat ook lekker achter de club >:(
  het enigste wat ze kunnen is een beetje interesant doen in de businessclub maar schuiven ho maar.


  Maak melding

 3. Wat een geklaag weer. Vraag je iemand zelf de beurs te trekken, moet je het zelf doen! En ben je ineens een kraker, klaploper of een stumper. Kom op jongens (en meisjes): jullie werken zelf allemaal heel hard – dus kunnen jullie best wat bij elkaar brengen. Ben benieuwd hoe ver de clubliefde gaat…


  Maak melding

 4. @Tsja.
  1. We hebben een seizoenskaart, dus al veel betaald aan de club.
  2. Als je niet in de business-club zit ben je een hooligan? Beetje ‘kort door de bocht’ niet?


  Maak melding

 5. IDD!

  Maar goed, wat ik me afvraag is of Flash Casino’s en Fc Zwolle dit niet mee hebben genomen in hun onderhandelingen? Meestal steekt een nieuwe hoofdsponsor ook wel geld in de club hiervoor neem ik aan??? Stadion moet toch vol straks en ben bang dat als er teleurstellende resultaten geboekt blijven worden het publiek dan ook wegblijft? Of redden we het dan toch zoals Don Ron zei alleen met de sponsors en businessclubleden?


  Maak melding

Reageer