Het weer: plaatselijk kans op mist

Zwolle – Woensdag is het in de ochtend op enkele plekken nog mistig. Verder schijnt de zon volop in onze regio en blijft het droog. Er staat een zwakke oostenwind en het wordt 10 á 11 graden.

10-03-2015_weerfoto_potgietersingel-sassenpoort.jpg

Potgietersingel met de Sassenpoort 

Donderdag volgt opnieuw een zonnige en droge lentedag. In de ochtend kan op sommige plaatsen de temperatuur onder het vriespunt zitten, overdag komen de maxima uit op een graad of 11 bij een zwakke tot matige oostelijke wind. Vrijdag raakt het wat meer bewolkt maar schijnt overdag de zon nog geregeld. De kans op neerslag is zeer klein en het ziet er dan naar uit dat het droog blijft. De wind komt uit het oosten en is matig tot krachtig van kracht, het wordt zo’n 8 graden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Super aansprekende lenteplaat. Wat is er mooier dan op je vrije dag…met een bakkie leut…de ochtendmist te zien optrekken om een schitterende woensdag in te luiden? Ok…communicatie met échte mensen en niet via http://www…Maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben, in de weet en overtuiging dat die communicatie maar tijdelijk is 8)

    Maak er een mooie dag van!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.