De Dijk blijft gelukkig altijd hetzelfde

Vorig jaar stonden ze nog hun 25 jarige jubileum te vieren in Ahoy, dit jaar gaan ze gewoon weer vrolijk verder. Popcentrum Hedon heeft een goede band met De Dijk en op donderdag 11 oktober zijn daarom graag weer gastheer voor wellicht de beste band uit Nederland. Een avond waarbij gedanst wordt op de vulkaan en het licht nog lang niet uit gaat!

 In 25 jaar tijd is er veel veranderd maar sommige dingen blijven geluk altijd hetzelfde; Het karakteristieke stemgeluid van de frontman Huub van der Lubbe, de energie en de passie, dat de band uitstraalt op het podium, het repertoire: van ingetogen en kwetsbaar tot het echte voeten-van-de-vloer werk, iedere keer weten ze het publiek te ontroeren. Hun laatste dvd-release onderstreept dit, met de titel: “we beginnen pas” tekenen ze nog 25 jaar erbij.

De Dijk heeft in Nederland de reputatie de beste live-band te zijn en dat is niet meer dan verdiend. Zaal naar zaal spelen ze nog steeds plat voor een volle bak publiek. Voor het optreden in Hedon zijn momenteel nog kaarten beschikbaar, maar twijfel niet te lang om teleurstelling te voorkomen!

De Dijk

Waar: Popcentrum Hedon

Wanneer: donderdag 11 oktober 2007

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 21:00 uur

Entree: 21,50 (excl. Servicekosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Plato & VVV in Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer