WVF vult technische staf in voor komend seizoen

Nadat WVF eerder trainer Freddy Smit van het 1e elftal langer aan zich wist te binden, hebben nu ook zijn assistent Roy Dusink en trainer Jeroen van Leeuwen van het 2e elftal hun contract met één jaar verlengd. Verder is de trainersstaf uitgebreid met keeperstrainer Niek Karrenbelt.

"We zijn zeer tevreden over de samenwerking en werkwijze van onze technische staf. De tevredenheid is wederzijds en daarmee voor ons een logische stap, dat we ook het komende jaar de samenwerking voortzetten", aldus voorzitter van de TC Freddy Eikelboom.

Daarnaast is de TC, bestaande uit Freddy Eikelboom, Erik Marsman en Bert Faber, verheugd te kunnen melden dat de hoofopleidingen van WVF Dick Bremmer ook het komende jaar zich weer gaat inzetten voor WVF, met als doel de jeugdafdeling verder te professionaliseren en op een nog hoger niveau te brengen.

Dick Bremmer geeft aan: “afgelopen periode heb ik met veel plezier gewerkt bij WVF en samen met de trainers en TC gebouwd aan een goed fundament voor een kwalitatief goede jeugdopleiding. Ik heb veel zin om ook het komende jaar te werken aan een goede doorontwikkeling van het ingezette jeugdbeleid voor zowel de jeugdspelers als ook de jeugdtrainers”.

Ook de samenwerking met de jeugdtrainers van de selectieteams is afgelopen jaar prima verlopen en WVF is dan ook blij te kunnen melden dat de samenwerking met de selectietrainers ook komende seizoen zal worden voortgezet. Hiermee zijn nu alle posities voor de selectieteams ingevuld. Voor de junioren welke in de hoofklasse spelen staan Freek Goeree (A1), Alex de Graaf (B1) en Eric Gieliam (C1) voor de groep.

Bij de pupillen is Bauke Pot ook het komende seizoen verantwoordelijk voor D1 en is Roy Bakker de trainer van de E1 selectie. Voor de F1 selectie zijn het driemanschap Martijn Hendriksen, Erwin Heidinga en Joost Smink verantwoordelijk.

“Het is mooi te zien dat onze jeugdafdeling goed presteert en ook nog eens op een hoog niveau. Dit komt mede doordat de sfeer binnen de vereniging goed is en er prima wordt samengewerkt in alle geledingen. Ik ben dan ook echt blij, dat de TC samen met Dick Bremmer en de jeugdtrainers ook het komende seizoen ons gezamenlijk kunnen inzetten, met als doel het ingezette technische beleid verder vorm te geven en door te ontwikkelen”. besluit Eikelboom.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.