HC Zwolle actief voor Ronald McDonald Huis

Zwolle – Eind oktober vorig jaar organiseerde Dames 3 van Hockey Club Zwolle een recreatief toernooi voor de jongens en meisjes van de B-junioren. Een toernooi waarbij hockeyen de boventoon voerde maar die ook in het teken stond van het goede doel. De dames deden tijdens het toernooi niet alleen een beroep op de sportiviteit van de deelnemers maar ook op ieders inzet voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Afgelopen week overhandigden twee dames van de club een cheque van maar liefst €632,- aan het Ronald McDonald Huis. 

 

rmd_huis_zwolle.jpg 

 

Naast de fysieke inspanningen voor het toernooi zetten alle teams zich in om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor Ronald McDonald Huis Zwolle. Een dubbele wedstrijd in én buiten het veld. Om de teams extra te stimuleren stelde clubsponsor McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle een compleet verzorgd VIP arrangement beschikbaar voor het team dat het meeste geld inzamelde. Alle deelnemende teams gingen dan ook vol goede moed de ‘strijd’ aan. Afgelopen week werd door Hockey Club Zwolle de cheque overhandigd aan het Ronald McDonald Huis.

In totaal werd er maar liefst €632,- ingezameld. “Ik vind het een ontzettend mooi bedrag, heel erg bedankt voor jullie inzet. Want wat vind ik het te gek dat jullie als club aan ons hebben gedacht en jullie toernooi gekoppeld hebben aan een inzamelingsactie voor ons huis. Samen staan we sterk!”, aldus Lianne Booijink, manager Ronald McDonald Huis Zwolle.

 

Artikel delen: