Op broodsafari met de Youth Food Movement

Zwolle – Komend weekend houdt Youth Food Movement Zwolle (YFM) een broodsafari. Hierin kom je alles te weten over brood wat je altijd al hebt willen weten, en meer!  Van het zaaien van het graan tot aan het brood dat je koopt bij de bakker.

Er zal een bezoek worden gebracht aan een graanboer en korenmolen de Windesheimer, vervolgens wordt er geluncht volgens het eat-in concept en er staat een rondleiding bij een bakker op het programma. De eat-in houdt in dat elke deelnemer een hapje klaar maakt en meeneemt. Zo komt iedereen in aanraking met nieuwe smaken en recepten. Wil je graag mee op broodsafari? Meldt je dan nu aan via yfmzwolle@gmail.com. In verband met het beperkt aantal plaatsen is inschrijven noodzakelijk.

Wanneer: Zaterdag 14 maart 2015
Begintijd: 10:00 
Verwachte eindtijd: 15:00
Verzamel locatie: Station Zwolle, bij het zebrapad
Kosten: €6 (dit is incl. vervoer en drankjes tijdens de eat-in)

De Youth Food Movement (YFM) is een jongerenbeweging die zich inzet voor een eerlijker en gezonder voedselsysteem. Door middel van evenementen zoals debatten, het Food Film Festival en de YFM Academie probeert de YFM jongeren om hen heen bewuster te maken van de voedselkeuzes die ze maken. 

Artikel delen: