Lustrum Ronald McDonald Busines Breakfastclub

Zwolle – Op dinsdag 17 maart viert de Ronald McDonald Busines Breakfastclub Zwolle haar vijfjarig bestaan tijdens een extra feestelijk ontbijt bij de Sligro.

In maart 2010 gaf Jacco Eltingh, ambassadeur van het RMcD Huis Zwolle, het startsein voor het allereerste ontbijt. Op dat moment waren er vijftig deelnemers, inmiddels heeft de Breakfastclub 190 leden. Elke derde dinsdag van de maand komt men op wisselende locaties bij een van de leden bij elkaar om te netwerken, te ontbijten, een kijkje achter de schermen te nemen van het organiserende bedrijf en, niet te vergeten, het RMcD Huis Zwolle te steunen door betaling van een bijdrage van 250 euro.


Enthousiasme blijft

De stuurgroep van de Breakfastclub had niet verwacht dat de formule zo succesvol zou zijn. In het eerste jaar had de stuurgroep het ambitieuze doel om van 50 naar 80 leden te groeien. Dat bleken er in maart 2011 al 125 te zijn en het enthousiasme bleef! Voor het RMcD Huis een fantastische zaak, want de ledenopbrengst zorgt voor een belangrijke structurele bijdrage voor het Huis dat totaal afhankelijk is van giften en niet kan rekenen op welke subsidie dan ook.
“Het mooie van de club is dat nog steeds iedere maand veel leden ook echt samen ontbijten. Het netwerk dat we met ons allen vormen, is krachtig, warm en persoonlijk. Daar zijn wij trots op”, aldus de stuurgroep.
Het afgelopen jaar liet de eindejaarscheque een bedrag van maar liefst 45.375 euro zien. Tijdens het aanbieden van deze cheque sprak de stuurgroep de hoop uit om eind 2015 samen met alle leden 50.000 euro bijeen te brengen.

Extra feestelijk ontbijt

Het lustrumontbijt zal extra feestelijk van karakter zijn en plaatsvinden bij de Sligro. Co-organisatoren zijn Jansen Vastgoed, Stern Partyservice en PBN Music & Events.

Artikel delen: