Informatiepunt werkzaamheden Pannekoekendijk

Zwolle – Zes maanden lang stadsentree Pannekoekendijk en Harm Smeengekade op de schop. Van maart tot september 2015 is de gemeente Zwolle met aannemer Roelofs B.V. aan het werk aan de Pannekoekendijk en Harm Smeengekade. De aanpassingen zorgen voor de doorstroming, bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Gerjan Gerrits, de omgevingsmanager van aannemer Roelofs, weet alles over de wegwerkzaamheden en de bereikbaarheid tijdens de verbouwingen.

 pannekoekendijk.jpg

“Vanuit de uitvoerende partij Roelofs ben ik voor dit project de omgevingsmanager. Dit betekent dat ik het aanspreekpunt ben voor iedereen die vragen of opmerkingen heeft. Hinder is onvermijdelijk, maar de gemeente Zwolle, Roelofs en andere partners doen er samen alles aan om overlast zoveel mogelijk voor te zijn en te beperken. Ter plekke wordt op verkeersborden informatie gegeven over eventuele omleidingen. We voeren de werkzaamheden zo snel mogelijk en aaneengesloten uit. Wij realiseren ons als geen ander dat wij te gast zijn in het projectgebied en zo gedragen wij ons dan ook. Wij staan voor een veilige uitvoering en persoonlijke communicatie met de omgeving, waarbij bereikbaarheid en minimale overlast centraal staan.”

Op de hoogte blijven?
Wilt u continu op de hoogte blijven van de actuele werkzaamheden en alternatieve routes? Volg ons op Twitter: @pannekoekendijk of kijk op www.zwolle.nl/pannekoendijk Voor vragen over de wegwerkzaamheden en de bereikbaarheid, neem contact op met Gerjan Gerrits op 06 107 25 616 of via pannekoekendijk@roelofsgroep.nl. U kunt ook binnenkomen bij het informatiepunt aan de Harm Smeengekade 20, tijdens een spreekuur op iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Voor een melding/klacht over de werkzaamheden kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, doorgeven via pannekoekendijk.meldhetroelofs.nl.
Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.