Lentekledingruil in Het Vliegende Paard

Zwolle – Buro Ruis organiseert samen met Das Nouveau Vod een lentekledingruil met kledingstyliste, workshops en visagist in café Het Vliegende Paard op zaterdag 21 maart.

poster.jpg 

Kledingruilen is hip. Steeds meer mensen kiezen voor deze goedkope en duurzame manier om hun garderobe op te frissen en te verrijken. Daarom hebben Das Nouveau Vod en Buro Ruis in oktober al een kledingruil georganiseerd in Hedon. Dit was een groot succes, en dus organiseren ze deze lente weer een ruil, ditmaal in Het Vliegende Paard. Het belooft een gezellig en leerzaam evenement te worden, omdat je naast kleding ruilen ook diverse workshops kan volgen. Zo is er een workshop high heels, waarin je je op hoge hakken leert bewegen, en een workshop kleding recyclen. Tevens is er een kleuradviseuse die de bezoekers tips geeft over wat zij het beste kunnen dragen, en kan men zich laten opmaken door een visagiste, waarna men als klap op de vuurpijl ludiek op de foto kan in de photobooth.

Iedere bezoeker mag bij deze ruil maximaal vijf kledingstukken en/of accessoires (sieraden, sjaals, tassen of schoenen) inleveren. Het spreekt voor zich dat deze stukken in goede staat moeten zijn, en dus geen vlekken of andere zichtbare gebreken mogen vertonen. Voor deze stukken krijgt men stempels, en voor dat aantal stempels kunnen weer ‘nieuwe’ kledingstukken of accessoires worden uitgezocht.

 

Het evenement vindt plaats op zaterdag 21 maart van 14:00 tot 17:00 uur in café Het Vliegende Paard, Voorstraat 17-19 in Zwolle. Kosten voor deelname aan deze ruil zijn €2,50. Het aantal plekken is beperkt, dus aanmelden is verplicht via dasnouveauvod@gmail.com. Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 20 maart, en na aanmelding krijg je een mail met verdere instructies. Voor meer informatie: zie www.dasnouveauvod.nl

Artikel delen: