Opening integraal kindcentrum in de Aa-landen

Zwolle – Op vrijdag 20 maart, om 13.00 uur, zal wethouder Ed Anker het Integraal Kindcentrum de Werkschuit openen. Het kindcentrum in de Aa-landen -aan de Rijnlaan 200- is het resultaat van de samenwerking tussen basisschool de Werkschuit en Doomijn Kinderopvang.

Binnen het kindcentrum wordt gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen van 0-13 jaar. Het kindcentrum biedt opvang en onderwijs en heeft extra aanbod op het gebied van zorg en welzijn en vrijetijdsbesteding voor kinderen. Zo hebben in het kindcentrum logopedie, fysiotherapie, muziek- en sportlessen en huiswerkbegeleiding een plek gekregen. Het kindcentrum de Werkschuit is na de IJsselhof in Zwolle-Zuid en het Festival in Stadshagen het derde kindcentrum dat Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio samen met Doomijn Kinderopvang heeft vormgegeven


Kennismaken met het nieuwe kindcentrum de Werkschuit?
Op vrijdagochtend 20 maart is er van 9.00-11.30 uur voor belangstellende ouders met hun kind(eren) de ‘Speelochtend voor 0-4 jarigen’. Medewerkers en ouders zullen u dan met veel plezier het kindcentrum laten zien. Kinderen mogen meespelen tijdens de dagelijkse activiteiten in de peuterspeelzaal en bij het kinderdagverblijf. Daarnaast kunnen kinderen tijdens de ‘natuuractiviteit’ een zaadje planten en even lekker gymen in het speellokaal. U bent van harte welkom, aanmelden voor de Speelochtend is niet nodig. 
De Speelochtend op kindcentrum de Werkschuit is onderdeel van de Grote Peuter Dag, die wordt georganiseerd op alle openbare basisscholen van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio.

Ouders die op een andere dag kennis willen komen maken kunnen contact opnemen met Ineke Jousma en Germa Noordman via telefoonnummer 038 4533 873 of via de mail: IKC@de-werkschuit.nl 

Contactinformatie
Integraal kindcentrum de Werkschuit
Rijnlaan 200
8031 TK  Zwolle
Ineke Jousma en Germa Noordman
T: 0384533 873 
E: IKC@de-werkschuit.nl
S: www.de-werkschuit.nl 

Artikel delen: