Opening De Talentenhuiskamer

Zwolle – Ben je creatief? Of wil je graag mensen ontmoeten? Ben je op zoek naar inspiratie? Of op zoek naar een leuke workshop? Misschien wil je zelf graag een workshop organiseren? Het kan allemaal! De belangrijkste kernwoorden zijn inspiratie, expressie en ontmoeting.

talentenhuiskamer.jpg 

Vanaf 21 maart is De Talentenhuiskamer te vinden aan de Goudsteeg 19. Er is hier een ruimte beschikbaar om creativiteit te delen. Twee keer per maand heeft De Talentenhuiskamer deze ruimte op een dinsdagavond en op een zaterdagmiddag tot beschikking Het idee is om er 1 keer per maand een workshop te organiseren en 1x per maand De Talentenhuiskamer. De Talentenhuiskamer is een open middag/avond waar iedereen welkom is. We gaan kijken waar behoefte aan is en wat leuk is om te organiseren om aan mee te doen en daarnaast is er nog tijd om creatief bezig te zijn. Daarbij is alle input welkom! Ook organiseren wij 1x per maand een creatieve workshop waar je nieuwe dingen kan leren. Hiervoor dien je je op te geven. Wil je zelf een workshop organiseren en heb je al een idee? Dan kun je de workshop aanmelden op de website. 21 maart kun je vanaf 14:30 tot 17:00 een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje!

Meer informatie kun je vinden op www.detalentenhuiskamer.nl en op facebook https://www.facebook.com/pages/De-talenten-huiskamer/271939066332522. Ook kun je ons volgen op Twitter. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten? Schijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.