Pete Philly & Perquisite on tour in Hedon

Zanger/rapper Pete Philly en cellist/producer Perquisite kregen internationaal bekendheid na de release van hun eerste album ‘Mindstate’. Het album werd geroemd vanwege zijn originaliteit, wat tot uiting kwam door de samensmelting van Jazz, Soul, klassiek en vette hiphop beats. Als onderdeel van een nieuwe clubtour brengen zij zaterdag 13 oktober een bezoek aan Hedon in Zwolle. De verwachtingen zijn hooggespannen en dat heeft alles te maken met de opvolger van hun debuut: Mystery Repeats. 

Mystery Repeats blijkt een groot succes te zijn. Het album is volgens de Mega Charts het hoogst genoteerde hiphop album, afkomstig van Nederlandse hand, aller tijden. Het tweede album van dit succesvolle duo is in tegenstelling tot ‘Mindstate’ meer up tempo en divers. Geïnspireerd door Afrikaanse beats, Flamenco, Samba en reggae, maar ook door het leven zelf, staan de expressieve stijl met de melodieuze raps nog steeds stevig overeind.

 Tijdens het optreden zullen Pete & Perq alles uit de kast halen om het geheel naar een muzikaal en spiritueel, hoger level te tillen. Met diverse awards op zak, waaronder de MTV Europe Music Award en de Zilveren Harp, optredens van Parijs tot aan Los Angeles en het verzorgen van optredens als voorprogramma’s van artiesten zoals Kanye West of James Brown, is succes gegarandeerd.

Het voorprogramma komt voor rekening van La Melodia, bestaande uit de female MC Melodee & DJ I.N.T. Het album ‘Vibing High’ werd eind September dit jaar gereleased en is een mengelmoes van rauwe maar soulvolle hiphop muziek en de opzwepende Bossa Nova.

Pete Philly & Perquisite / La Melodia
Wanneer: zaterdag 13 oktober
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur 
Entree: 13,50 (excl. €1,- servicekosten)

Ticketinfo: Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle, VVV Zwolle en mits niet uitverkocht ’s avonds aan de deur.

 

Artikel delen:

Reageer