Hervormd Weeshuis Zwolle zegt € 57.200 toe

Zwolle – In de eerste vergadering van 2015 heeft Het Hervormd Weeshuis € 57.200 toegewezen aan 17 projecten in het kader van jeugd- en jongerenwerk te Zwolle. Tot de gelukkigen behoren o.a. naast de kinderactiviteiten bij Zwolle Unlimited en het Stadsfestival, Stichting De Regenboogboom voor kinderbezoeken in Isala, Stichting Hospice Zwolle voor de inrichting van een jongerenkamer, Stichting Oranjepret voor Koningsdag, v.v. Berkum uitbreiding kleedruimtes, de Zwolsche Roei- en Zeilvereniging aanschaf jeugdzwaardboot, v.v. SVI aanleg Kids Court op sportpark De Siggels, Stichting VanHarte voor het kinderresto in De Enk en het Hanze Orkest voor het 25-jarig jubileumconcert.

Vier aanvragen zijn als te indirect en te loon genererend niet toegekend. De sluitingsdata voor dit jaar staan op de website, de eerstvolgende is 29 april: www.hervormdweeshuiszwolle.nl."

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi dat deze stichting zoveel belangrijke projecten kan blijven ondersteunen. Ik vraag me hierdoor wel af wat ze eigenlijk aan kapitaal hebben. Dit wordt toch puur uit rente-opbrengsten betaald?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.