Hersenen ontleden met Arnon Grunberg

Zwolle – De 80ste Boekenweek vindt plaats van zaterdag 7 t/m zondag 15 maart en heeft als thema ‘waanzin’, onder het motto ‘te gek voor woorden’.

Luisteren, lezen en proeven met Arnon Grunberg
Wat gebeurt er in je hersenen tijdens het lezen van een boek? Arnon Grunberg geeft je een kijkje in zijn brein en vertelt welke emoties je ervaart tijdens het lezen van zijn nieuwe roman Het bestand.

Zaterdag 14 maart om 11.30 uur is Arnon Grunberg te gast bij Waanders in de Broeren.

Wees getuige van het ontleden van hersenen door Arnon Grunberg en hersenonderzoekers Ysbrand van der Werf en Jan van Erp. Co-host culinair journalist Joël Broekaert bereidt en serveert kalfshersenen. Kom luisteren, lezen en proeven!

Het bestand
Bestaat er een mooiere, volmaaktere werkelijkheid dan de fysieke werkelijkheid zoals wij die kennen? Voor Lillian is daar geen twijfel over mogelijk: het ware leven is online – daarbuiten bestaat slechts sociaal wenselijk gedrag.

Waanders in de Broeren
zaterdag 14 maart om 11:30 uur
Vrij entree!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Oh, wat interessant! Misschien morgen maar eens kijken op die deftige locatie. Hier ligt overigens al “De zomer hou je ook niet tegen van Dimitri Verhulst” en….een gratis treinretourtje voor a.s. zondag: denk dat ut mooi Mokum wordt. Is namelijk al veel te lang geleden 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.