Cursus songwriting van start

Zwolle – Op 2 april 2015 start Popschool Grandesco met een nieuwe cursus: songwriting.  Onder leiding van producer Izaäk Smit worden songwriters geïnspireerd met nieuwe kennis en technieken. 

Popschool Grandesco wil zich inzetten voor een positieve bijdrage aan de popmuziekscene in Zwolle, met als doel meer goede Zwolse muzikanten en bands.  De cursus songwriting is daar een onderdeel van. Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Inspiratie, akkoordtrappen, beeldspraak, rijm, singstructuur, performance en compositie. De cursus bestaat uit acht avonden die tweewekelijks gegeven worden  in kleine groepen. Hierdoor ontstaat er ook interactie tussen de deelnemers en zo leren ze ook van elkaar.

 

De aanmelding is inmiddels gestart en meer info over de cursus songwriting in Zwolle is te vinden op http://www.popschoolgrandesco.nl.

Popschool Grandesco wil mensen met passie voor muziek samen laten groeien, door toegankelijk en kwalitatief goed muziekonderwijs. Popschool Grandesco wil zich inzetten voor een positieve bijdrage aan de popmuziekscene in Zwolle, met als doel meer goede Zwolse muzikanten en bands.

Artikel delen: