Banden lek gestoken van personenauto

Zwolle – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn aan de Winterdijkstraat in Stadshagen vernielingen toegebracht aan een personenauto.

Naast dat de auto bekrast werd, zijn ook twee banden lekgestoken. Het incident lijkt een doelgerichte actie tegen de eigenaar van de auto, aangezien er meerdere auto’s geparkeerd stonden in de straat ten tijde van de vernieling.  De vernieling werd zaterdagochtend ontdekt rond de klok van 10.00 uur, de auto is rond middernacht op de parkeerplaats neergezet. Wanneer u tips heeft die in relatie kunnen staan tot deze vernieling, wordt u gevraagd contact op te nemen met de plaatselijke politie: 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ik weet om wie het hier gaat. En nee het gaat niet om een vechtscheiding.
  Wij hebben geen idee waarom dit gedaan is. Geen eens vijanden. :o:(


  ⚠️ Meld

 2. Dick stadshagen kan zoals jij zegt best mooi zijn .Maar lees toch steeds weer dat er vele incidenten er plaatsvinden er zijn dus bepaalde groepen die de wijk verpesten


  ⚠️ Meld

 3. @ Pjotr: Kan je, helaas, niets vertellen over groepen. Want ik ken ze niet. Weet wel dat hier veel mensen wonen, dus is de kans op wat “turbulentie/incidenten (zo je wilt)” groter.


  ⚠️ Meld

 4. Lodewijk vindt jij je zelf niet een beetje triest om dit te zeggen. Zoals ik al zei ligt het niet in die richting. Totaal niet. Misschien dat dit bij jou is overkomen of heb jij dit in het verleden zelf gedaan. Mensen zijn goed in oordelen in mensen ter wel ze elkaar niet kennen. Jammer.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.