SintShowPaleis terug in Zwolle met twee shows

De Raalter Theaterproductie SintShowPaleis is ook dit jaar van plan om weer vele volle zalen te gaan trekken met een compleet vernieuwde Sinterklaasshow. Dat de Sint in populariteit weer stijgt blijkt uit de vele aanvragen voor de show die de mensen achter SintShowPaleis gedurende het hele jaar blijven ontvangen.

In Zwolle word de show verplaatst van de IJsselhallen naar het theater van Regardz Meetingcenter de Nieuwe Buitensociëteit  alwaar 2 shows worden gegeven. Na het overweldigende succes van de afgelopen twee jaar is besloten Zwolle opnieuw te verblijden met de theatershow. Dit jaar dus zelfs twee shows! De populaire pietenband Op Stoom, een vast onderdeel van de theaterproductie, is op dit moment druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe CD vol met Sinterklaasmuziek. Veel van deze muziek zal naast het traditionele Sinterklaasrepertoire te horen zijn in de theatershows van SintShowPaleis. Zondag de 25e november staan er in het theater de Nieuwe Buitensociëteit van Regardz Meeting Center 2 shows op het programma.

De voorverkoop van de theatershows van SintShowPaleis zal starten op maandag 15 oktober a.s.. Via de webshop op de website www.sintshowpaleis.nl kunnen de kaarten online gereserveerd worden. Ook staan op de site meer voorverkoopadressen vermeld en is er info te vinden over de tijden van de shows.

Evenals andere jaren zal SintShowPaleis van de opbrengsten een schenking gaan doen aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de stichting ‘Opkikker’. Deze stichting verzorgt verwendagen voor langdurig zieke kinderen en hun families. Een goede bestemming voor de schenking dus.

Tevens zullen er acties plaatsvinden met onder meer TV Oranje waar ook de clips van Op Stoom veelvuldig op voorbijkomen, en zal er in de media aandacht geschonken worden aan de shows van SintShowPaleis.

Wees er dus snel bij dit jaar want vol=vol.

Artikel delen:

Reageer