Kunstroute Overijssel 2015

Zwolle – Op zaterdag 28 maart is de gezamenlijke expositie van Kunstroute Overijssel 2015. Deze expositie vindt plaats in de Grote Kerk aan de Grote Markt te Zwolle. De kerk is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. 

 

Tijdens de gezamenlijke expositie tonen veertig kunstenaars en galeriehouders uit Overijssel een selectie van hun werk. In de sfeervolle ambiance van de kerk kunt u zien welke kunstenaars Overijssel rijk is! Daarnaast kunt u de dag erna, op zondag 29 maart, bij de kunstenaar van uw voorkeur thuis of in hun atelier terecht voor een gesprek en een kijkje in hun werkplaats onder genot van een kop koffie of thee. De deelnemers vertegenwoordigen een grote diversiteit aan ‘kunsten’: schilderijen van abstract tot realistisch, modern tot klassiek, sculpturen van keramiek tot hout en brons, glaskunst, sierraden en nog veel meer.

Voor een overzicht van deelnemers, adressen en openingstijden van de open ateliers kunt u op diverse punten in de stad een folder van de Kunstroute Overijssel ophalen. Ook kunt u kijken op de website van de Kunstroute Overijssel (www.kunstrouteoverijssel.nl) waar u de deelnemers kunt opzoeken en routekaarten kunt bekijken. Hou de website ook in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de Kunstroute en aankondigingen over het tweede en derde weekend.

Bent u kunstenaar en wilt u graag deelnemen aan volgende Kunstroute weekenden? Kijk dan op www.kunstrouteoverijssel.nl voor meer informatie. U kunt u aanmelden via het contactformulier op onze website. Mailen mag ook naar info.kunstrouteoverijssel@gmail.com.

Artikel delen: