Gewonden bij ongeval op Zwartewaterallee

Zwolle – Zondagavond rond 19.30 uur vond een ongeval plaats op de Zwartewaterallee in Zwolle. Daarbij vielen twee gewonden.

https://youtu.be/oyNasBDBx-0   

Vanaf de A28 richting Holtenbroek raakte de auto met twee personen van de weg en reed daarbij een boom omver. De auto kwam daarna tot stilstand tegen een kleinere boom aan de straat. De twee inzittenden raakten gewond bij het ongeval. De daarna aanwezige brandweer heeft van het voertuig de accu losgekoppeld. De schade aan de auto was aanzienlijk. De Zwartewaterallee werd tijdelijk voor een gedeelte afgezet voor het verkeer. Er volgt een onderzoek.

march_15_2015_ongeval__letsel_zwartewaterallee_2.jpg

march_15_2015_ongeval__letsel_zwartewaterallee_4.jpg

march_15_2015_ongeval__letsel_zwartewaterallee_3.jpg

meer bij Lees Verder..  

march_15_2015_ongeval__letsel_zwartewaterallee_1.jpg
Artikel delen:
Reacties 22
 1. Audio goed in de prak. Jmmr van de auto. Hoop dat de twee inzittenden niet te zware verwondingen hebben. Ook zonde van de boom. Ben benieuwd naar de oorzaak. Dat punt kennende zal het snelheid zijn.


  ⚠️ Meld

 2. Ik krijg de neiging aan stoerdoenerij te denken. Dat punt is nou niet bepaald gevaarlijk te noemen, het was niet glad, geen mist. Ouderwets planken en het voertuig niet onder controle hebben…


  ⚠️ Meld

 3. Ik probeer te reageren zonder vooroordelen, maar dat stuk weg wordt (net als delen van de Middelweg) als racebaan gebruikt, dus vrees toch dat de conclusie wordt: te hard rijden en auto niet onder controle hebben.


  ⚠️ Meld

 4. Veel te hard gereden, maar gelukkig net voor de oversteek plek voor voetgangers en fietsers aan gort gereden in het groene stuk tussen de rijbanen. Mooier kan niet.


  ⚠️ Meld

 5. Normaliter probeer ik dit soort berichten te benaderen zonder oordelen. In dit geval vind ik dat wat lastig omdat ik hoogstwaarschijnlijk diezelfde auto een halfuur eerder aan de andere kant van de Zwartewaterallee als een dolle zag rijden. Veel te hard rijdend en links- en rechtsinhalend tot hij bij de Mac eraf ging. Heb zelfs het kenteken nog genoteerd, omdat ik vreesde dat het mis zou gaan. Dat is helaas gebeurd en met twee gewonden als gevolg. Ik wens die mensen sterkte bij het herstel en hoop dat ze het rijgedrag goed overdenken.


  ⚠️ Meld

 6. @ Dame, dat maakt jou volgens mij ook gewoon getuige. Misschien ff bellen met de politie. Al was het maar met dezelfde mededeling als je hier met ons deelt.


  ⚠️ Meld

 7. @Dame 18:07
  Ja ik zou inderdaad even met de politie bellen dat je (vermoedelijk) diezelfde auto daarvoor hard hebt zien rijden, en het bewuste kenteken even doorgeven.


  ⚠️ Meld

 8. @dame deze auto heeft niet te hard gereden, daarm gaan heel veel mensen de mist mee in ,aangezien deze auto een zeer snelle acceleratie heeft lijkt de auto al 2x zo snel te rijden. Ook was de bestuurder niet onder invloed van alcohol of dergelijke, daarintegen zat er een fout in de auto waardoor deze van de weg afraakte, en in de berm belande. helaas is de bestuurder er met ernstig letsel vanaf gekomen.


  ⚠️ Meld

 9. @onbekend038
  Wees eens duidelijk met wat je bedoelt met: “een fout in de auto”, het klinkt erg vaag, of bedoel je daarmee de bestuurder, dan zijn we het eens. 8)


  ⚠️ Meld

 10. @onbekend038 Natuurlijk weet ik niet of de auto op het moment van het ongeluk te hard reed. Daar was ik geen getuige van. Wel van de onverantwoordelijke rijstijl op de heenweg, een halfuur ervoor. Onbesuisd is mijn kwalificatie. Wanneer ik op een weggedeelte waar je 70 km/u mag, de maximumsnelheid rijd en ik wordt ingehaald, dan rijdt die andere auto te hard. Simpel.
  Er zat inderdaad een fout in de auto en wel achter het stuur. Niettemin triest dat hij ernstig letsel heeft opgelopen. Ik hoop dat het herstel positief verloopt.


  ⚠️ Meld

 11. @dame
  Toelichting is dat ik bestuurder van de auto.Deze auto na het uitkomen van de bocht de achterwielen vast sloegen.Nadat deze net uit de garage kwam.
  Uiteraard is dit door de expers vastgedteld. De boordcomputrr is uitgelezen .Snelheid was exaxt 78km en mocht 70 km zijn .Ik las een mooie reactie hoe kun je in de binnenbocht de bocht uitvliegen.Dat kan idd normaal niet . Alleen jammer dat sommige mensen zo snel zijn met oordelen, want er word al zoveel geoordeeld en veroordeeld in deze maatschappij. Met nadruk op ‘sommige’.


  ⚠️ Meld

 12. @onbekend038 Normaliter oordeel ik ook nooit, maar in jouw geval kon ik er niet omheen dat ik een halfuur eerder je kenteken opschreef omdat je reed als een gek. Snelheid is een aspect, capriolen als links en rechts inhalen een tweede. Ik ben geen verzekerings- noch politieagent, dus verder heeft mijn reactie geen effect. Ik hoop wel dat je je rijstijl in de toekomst aanpast, niet alleen voor jezelf maar ook voor andere weggebruikers die van je kunnen schrikken, en daardoor in een ongeluk verzeild raken.
  Hoe is het met je, weer herstellende?


  ⚠️ Meld

 13. in jouw geval kon ik er niet omheen dat ik een halfuur eerder je kenteken opschreef omdat je reed als een gek.

  Geef je dit toe?
  Anders moet @Dame alsnog ff de politie informeren.


  ⚠️ Meld

 14. Publiekelijk toegeven hoeft voor mij niet per se, Mariane. Als hij het zich maar terdege realiseert dat hij in de toekomst zijn auto beter minder kan laten “accelereren” en dat hij er zich meer rekenschap van geeft dat hij niet alleen op de weg is (hoe goed hijzelf ook meent te rijden). Hij had de pech van een ongeluk te krijgen en gewond te raken, maar het geluk dat er geen derden bij betrokken waren met ernstiger gevolgen en ook dat de vastlopende achterwielen door de verzekering kennelijk als oorzaak worden gezien. Volgens mij kan hij nu beter aan zijn herstel werken, dan hier blijven reageren (je weet nooit wie er meeleest).


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.