Grote Peuter Dag Stichting Openbaar Onderwijs

Zwolle – Op vrijdagochtend 20 maart, tussen 9.00 uur en 11.30 uur zijn peuters en ouders van harte welkom op de Grote Peuter Dag die wordt georganiseerd op alle basisscholen van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio.

De Grote Peuter Dag is voor peuters een leuke en actieve kennismakingsochtend. Voor ouders en verzorgers biedt de Grote Peuter Dag de mogelijkheid om kennis te maken, vragen te stellen, zich te laten informeren en de school te bekijken. Alle basisscholen stellen een eigen informatie- en activiteitenprogramma op zodat peuters en ouders de school al echt leren kennen. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die een goede basisschool willen kiezen.

Tot de Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (Stichting OOZ) behoren 28 openbare basisscholen in Zwolle, Ommen, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld. Stichting OOZ biedt elk kind een plek om zijn talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarbij realiseert Stichting OOZ Passend Onderwijs dat aansluit bij de mogelijkheden en vragen van haar leerlingen. Omdat Stichting OOZ drie sectoren kent: Primair -, Voortgezet – en Speciaal onderwijs is zij in staat leerlingen van 4 tot 21 jaar een doorlopende ontwikkeling en leerlijn aan te bieden. Scholen van Stichting OOZ zijn openbaar en maken deel uit van de samenleving. Leerlingen worden normen en waarden bijgebracht die ook in de ‘grote maatschappij’ gelden. Met activiteiten in het kader van ‘Actief Burgerschap’ oefenen kinderen hun vaardigheden binnen èn buiten de school.

Artikel delen: