Maak kennis met bedrijven in de techniek

Zwolle –  Op 8 april vindt de derde editie van de Technische Netwerkbijeenkomst van Netwerken in de techniek plaats. Tijdens deze netwerkbijeenkomst krijgen technische studenten en werkzoekenden de kans om met bedrijven uit noordoost Nederland te netwerken.

De bijeenkomst heeft een informeel karakter en is gericht op technici met MBO of HBO niveau. De eerste twee edities van de bijeenkomst bleken een groot succes. Technische studentenvereniging ZHTC organiseerde de bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst waren er 15 bedrijven en meer bezoekers dan verwacht. Vanwege het succes is er een halfjaarlijkse traditie van gemaakt. De tweede bijeenkomst, gehouden op een grotere locatie met twee keer zoveel bedrijven, viel nog beter in de smaak. Voor de derde bijeenkomst is een locatie aan het Lubeckplein, op loopafstand van het Zwolse station gekozen.

Organisator Wouter van der Sluis verwacht opnieuw een mooi evenement: “Deze editie hebben we niet alleen een grotere locatie op een mooiere plek, maar ook meer bedrijven. Bovendien nodigen we MBO en HBO studenten uit heel noord Nederland uit, waardoor we meer publiek trekken. Verder werken we samen met het UWV en is er opnieuw samenwerking met de gemeente. De mensen die we over het initiatief vertellen waarderen het dat we belangeloos een netwerkbijeenkomst houden waar iedereen in de technische sector beter van wordt.”

Als je meer wilt weten over het initiatief kun je kijken op www.netwerkenindetechniek.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Maak kennis met bedrijven in de techniek”

Reacties zijn gesloten.