Tennistoernooi Stadshagen voor het goede doel

Zwolle – Afgelopen maandag is de derde editie van het Stadshagen Blessed Generation Open van start te gaan op het tennispark van TC’91 Stadshagen. Met 155 spelers en goede weersvoorspellingen lijkt het weer een mooie toernooiweek te worden.

img_7542.jpg 

De opbrengst van het toernooi gaat naar stichting Blessed Generation. Een organisatie in Kenia dat onder leiding van de Nederlandse Ria Fennema 3 weeshuizen runt. Dit jaar gaat de opbrengst specifiek naar het project Droomschool, een nieuw op te starten middelbare school. Meer informatie over deze stichting is te vinden op: www.blessedgeneration.nl. Tijdens dit officiele KNLTB toernooi, wordt er niet alleen getennist voor het goede doel. Er is een verloting met mooie prijzen op zondagmiddag en Telstar komt donderdagavond tennisrackets bespannen, voor het goede doel.

De wedstrijden zijn vrij te bezoeken en worden iedere avond gespeeld vanaf 18.30 uur op het tennispark van TC’91 Stadshagen aan de Oude Wetering 43. De finales staan gepland op zondag 22 maart vanaf 13.00 uur. 

Artikel delen: