Bekerduel PEC Zwolle snel uitverkocht

Zwolle – Dinsdagavond zijn alle kaarten voor de halve finale van de KNVB Beker tussen FC Twente en PEC Zwolle verkocht. Na de voorinschrijving voor ABC-kaarthouders van de Supportersclub, gingen de resterende kaarten in de recordtijd van anderhalf uur over de toonbank. Dit houdt in dat de Blauwvingers van trainer Ron Jans op dinsdag 7 april door 1.000 supporters worden aangemoedigd in Enschede. 

PEC Zwolle betreurt het dat niet iedereen die vanavond in de rij heeft gestaan, van een kaart kon worden voorzien. Het is helaas niet mogelijk om meer dan deze 1.000 kaarten voor het uitvak in Enschede te verkrijgen. Heb je geen entreebewijs weten te bemachtigen? Dan kan je de wedstrijd kijken via FOX Sports of kan je terecht in het Jupiler Supporterscafé waar het duel rechtstreeks wordt uitgezonden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Hopelijk heeft PEC het laatst bij Twente zijn lesje geleerd om met de beker er beter voor de dag te komen .Wens ze heel veel succes en op naar weer een finale voor de beker


    ⚠️ Meld

  2. Fijn 7 kaartjes voor de business weten te regelen! Dr gaan dr veel meer mee dan 1000 man, Wordt een gezellig avondje daar met al die nep duitsers. Zwolle cup fighters, come one Zwolluhh!!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.