Harmonieorkest De Bazuin gaat op concours

Zwolle – Op zaterdag 28 maart zal Chr. Harmonieorkest De Bazuin uit Zwolle deelnemen aan een concours georganiseerd door de OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân). Tijdens dit concours zal De Bazuin, na lange afwezigheid van concoursen, weer worden ingeschaald in een divisie.

 

Het orkest heeft het afgelopen jaar alles op alles gezet en hoopt tijdens het concours te worden ingedeeld in de tweede divisie. Vanwege de grote deelname deze dag vindt het concours plaats op twee locaties. De Bazuin zal spelen in De Rinkelbom te Heerenveen om 10.30 uur (Zwanedrift 2). Tijdens het concours brengt De Bazuin drie werken ten gehore, waarvan één werk speciaal voor deze gelegenheid is geschreven door Frank IJmker, lid van het orkest.

Op zaterdag 21 maart as. om 20.00 uur zal De Bazuin nog haar try-out concert geven in Harderwijk. Hier zullen ze het hele concoursprogramma ten gehore brengen, waaronder ‘Noah’s Ark’ geschreven door Bert Appermont en ‘Moving Heaven and Earth’ geschreven door Philip Sparke. 

 

Voor meer informatie over het concours in Heerenveen en de try-out in Harderwijk zie: www.debazuin-zwolle.nl  of op Facebook:  www.facebook.com/DeBazuinZwolle 

Artikel delen: