Aanhoudingen voor openbare dronkenschap

Aan het Stationsplein werd op woensdagmiddag 3 oktober een 48-jarige man uit Zwolle aangehouden voor openbare dronkenschap. De man was onvast ter been en sprak met dubbele tong. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten.

Aan de Assendorperdijk werd op woensdagmiddag 3 oktober een 49-jarige man uit Zwolle aangehouden voor openbare dronkenschap. De man lag voor de ingang van een winkel en was onvast ter been. De man werd verzocht om een andere plek te zoeken. Hieraan gaf hij geen gehoor waarna hij een blikje bier open trok. Hierop werd de man aangehouden voor openbare dronkenschap. De man gooide daarop het blikje bier van zich af en begon te dreigen. De man wilde hierop weglopen waarna hij zich probeerde los te rukken en slaande bewegingen begon te maken. Hierop werd hij door de agent naar de grond gewerkt en geboeid en naar het politiebureau overgebracht.

In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie een melding dat een dronken man een woning niet wilde verlaten. De man, een 27-jarige Zwollenaar, werd gevorderd om de woning te verlaten. Hieraan gaf hij geen gehoor waarna hij werd aangehouden voor openbare dronkenschap en het niet voldoen aan bevel of vordering.

Artikel delen:

Reageer