Start project Sportwijk Marslanden

Zwolle – Woensdagmiddag ging de subsidie periode van Sportpark Marslanden van start vanuit Sportwijk Marslanden. Dit is een subsidie van 70.000,- euro voor de komende twee jaar, waarbij er allerlei nieuwe sport- en spelactiviteiten aangeboden en ontwikkeld kunnen worden op het sportpark. Op deze middag was het mogelijk om verschillende sporten en spellen te spelen, zoals voetbal, frisbee, jeu de boule en korfbal, maar er waren ook stormbanen en andere opblaas attracties voor de bijna 150 aanwezigen. 

sportwijk-6.jpg  

De 10 verenigingen die gevestigd zijn op het sportpark hebben natuurlijk hun wensen en ideeën bij het aanpassen en vernieuwen van het aanbod, maar ook de buurtbewoners en mensen uit de omliggende wijken hebben vast goede ideeën. Daarom werd deze opening georganiseerd. Iedereen die een idee of een wens had voor een nieuwe sport, een sport- of spelactiviteit of bijvoorbeeld een andere vorm van lidmaatschap in gedachten heeft, was deze middag welkom om dat met de organisatie te delen. Dat kon door het plakken van een sticker bij een sportieve activiteit. Sportpark Marslanden wil graag de verbinding met de wijk maken!

sportwijk-11.jpg 

sportwijk-15.jpg

sportwijk-12.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

sportwijk-1.jpg
 
sportwijk-13.jpg 
 
sportwijk-14.jpg 
 
sportwijk-3.jpg
 
sportwijk-16.jpg
 
sportwijk-10.jpg
 
sportwijk-8.jpg
 
sportwijk-5.jpg
 
sportwijk-4.jpg
 
sportwijk-9.jpg
 
sportwijk-2.jpg  
 
sportwijk-7.jpg 
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Niet juist Rutger. Het schoolvoetbaltoernooi richtte zich deze middag alleen op Zwolle-Zuid, en niet op de Pierik, Assendorp of Wipstrik. Die komen nog aan de beurt de komende weken.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.