De Zwolse Revue keert terug!

Zwolle – De Zwolse Revue was in de jaren 80 een begrip in Zwolle en ongekend populair. Ter ere van de 175ste verjaardag van Schouwburg Odeon maakt de revue zijn come-back. Zaterdag 4 april kan heel Zwolle maar liefst twee keer van deze voorstelling genieten. Het wordt een feest der herkenning vóór Zwollenaren en dóór Zwollenaren.

 “We gaan zaterdag 4 april ´de blumegies buten zetten´ met onze gasten¨, vertelt Corné Tamarinof enthousiast. ¨Het wordt een voorstelling gevuld met Zwolse liederen, dans en sketches. Herkenbaarheid en nostalgie, saamhorigheid en gezelligheid. En natuurlijk allemaal met een vleugje Zwolse tongval¨, vult Hans Hubbers aan. Beide heren zijn door Zwolse theaters gevraagd om de productie van de Zwolse Revue op zich te nemen.

Wat mogen de gasten verwachten? Het publiek gaat genieten van o.a. The Second Voices, Henk Klompenmaker, Wichert aan het Rot, Rik Elings, Max van Maria en Tante Kippe. Zaterdagavond sluit men de avond af met een after-party in Café Foyé met o.a. een smartlappenkoor en de muzikale omlijsting van The Alluring Ajettes onderleiding van ´Blauwvinger´ Reinder van Raalte.

De matinée begint om 14.30 uur en de avondvoorstelling om 20.15 uur. Kaarten zijn vanaf € 12,50 telefonisch, online en aan de theaterkassa van Schouwburg Odeon te verkrijgen.

Artikel delen: