Bedreiging en mishandeling aan Drapenierlaan

Zwolle – Eer 37-jarige Zwollenaar is woensdagavond 18 maart aangehouden voor woordelijke bedreiging met de dood.

Inmiddels was hij, na de alarmering bij de politie, de woning van zijn slachtoffer aan de Drapenierlaan binnengedrongen. Daar werd een uit de hand gelopen situatie aangetroffen. De aangehouden man, die daarbij zelf ook het nodige letsel had opgelopen, is ingesloten. Naar de aanleiding en de toedracht van de bedreigingen is een nader onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Deze 37 jarige Zwollenaar is sinds gistren alweer op vrije voeten en heeft een aantal vriendjes opgetrommeld. Een van die vriendjes heeft de slachtoffers vanmiddag ( op klaarlichte dag) weer bedreigd met schietgebaren.
  De politie heeft de man meegenomen naar het poitieburo…maar voor hoelang en hoeveel vriendjes van de 37 jarige Zwollenaar mogen de slachtoffers nog bedreigen en hoelang duurt het voordat de 37 jarige ( in mijn ogen narcist/psychopaat) Zwollenaar de draad weer oppakt? We praten hier over jaren lange “pesterijen”.
  Op de woensdagavond stond de 37 jarige Zwollenaar gebaren te maken ( in de vorm van …keel opensnijden enz) terwijl de polite erbij was en dan wordt er glashard gezegd dat dat mag??!!
  Ons rechtsysteem klopt van geen kanten! Het is zo gemaakt dat men het recht in eigen handen zal nemen als dit zo doorgaat…maar misschien is dat wel de bedoeling van het rechtsysteem…terug naar het recht van de sterkste.
  Dan de woningstichtig Openbaarbelang die niets kan doen?! Er moeten meer mensen klagen over de 37 jarige bewoner van de Drapenierlaan.
  De telefoontjes die ze door de jaren heen gekregen hebben registreren ze blijkbaar niet. Er wordt al jaren lang geklaagd sinds de 37 jarige bewoner aan de Drapenierlaan woont.
  Heeft iemand advies voor de medebewoners aan de Drapenierlaan en de slachtoffers van de 37 jarige bewoner?


  ⚠️ Meld

 2. Met de woningbouw zeer zeker en al meerdere malen door de jaren heen. Hun verhaal is dat de meeste mensen telefonisch klagen en dat telt volgens hun niet als een officiële klacht. De mailtjes die ze van andere bewoners hebben gehad zijn dus blijkbaar niet genoeg om een dossier op te bouwen?!
  De politie zou een onderzoek starten…vervolgens is er tot nu toe nog geen poilitie geweest om verhaal te halen bij de omliggende bewoners van de slachtoffers.


  ⚠️ Meld

 3. Ik snap je ongerustheid. Uit je verhaal komt de man over als een tikkende tijdbom. Het kan toch niet waar zijn dat de instanties wachten tot het misgaat voor er ingegrepen wordt. Lastg wat je kunt doen. Ik begrijp dat die gast ook een woning heeft in de Drapenierstraat? Ik zou in ieder geval de druk op de woningverenging opvoeren en een gesprek met ze aangaan. Mailtjes erbij, het overzicht van telefonische meldingen erbij en aangeven dat zij die meetellen als melding. Slaat namelijk nergens op dat ze dat niet bijhouden.
  Ook met een aantal buurtbewoners met de politie gaan praten en/of burgemeester als verantwoordelijke voor openbare orde en veiligheid. Via de pers spelen ook nog een optie. Ik hoop dat het jullie lukt om jullie zorg goed over te brengen en dat de instantie haast maken met de onderzoeken en actie ondernemen.


  ⚠️ Meld

 4. Er is al heel veel gebeurd aan de Drapenierlaan. Er zijn branden gestookt..keer op keer…echt slapeloze nachten. Toen wilde Openbaarbelang geen brandalarm of camerabeveiliging plaatsen, dit was te duur. Uiteindelijk heeft iemand idd een mail gestuurd naar de Burgemeester en gezegd als er niets gedaan zou worden ermee naar de media te gaan en daar keer op keer hun verhaal te doen. Kort daarna werden er toch camera’s geplaatst bij de ingang en in het portiek.
  De 37 jarige bewoner is idd een tijdbom. Hij is welbespraakt en kan rustig overkomen maar daarin tegen ook helemaal door het lint gaan ( waarschijnlijk onder invloed van) deze bewoner is ook al eens afgevoerd met ambulance omdat hij zichzelf is aan wilde toen de hele Drapenierlaan was toen met lint afgezet. 8 politieauto’s een busje met scherpschutter’s…..het was net een film. Je snapt waar de angst vandaan komt. Ik denk dat we nog niet eens alles weten van deze 37 jarige bewoner.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.