Starten met golf bij Golfclub Zwolle

Zwolle – Golfclub Zwolle heeft dit seizoen een speciale aanbieding voor geïnteresseerden in golf. Belangstellenden kunnen zich namelijk nu aanmelden voor een oefenlidmaatschap van 2 maanden inclusief 5 groepslessen van een uur, voor slechts € 95,00 per persoon. 

golfclub_zwolle.jpg 

Het oefenlidmaatschap start op 11 april a.s. en loopt door tot 14 juni. Tijdens deze periode kan men onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub. Dus niet alleen van de driving-range, maar ook van de putting-green, de chipping-area en de oefenbunkers. Als extra toevoeging aan dit lidmaatschap kan men ook gebruik maken van de 4 par-3 holes van Golfclub Zwolle om het spel nog beter onder de knie te krijgen.

Daarnaast verzorgen de pro’s (golfleraren) van Golfclub Zwolle, 5 groepslessen van een uur, waarin de eerste beginselen van golf worden bijgebracht, zodat de speler een goede indruk van het golfspel krijgt. Het is niet nodig eigen materiaal zoals golfclubs mee te nemen, daar zorgt Golfclub Zwolle voor. 

Bent u geïnteresseerd? Aanmelden kan op www.golfclubzwolle.nl/golfstart

Golfclub Zwolle is een actieve golfvereniging met als slogan "golf voor iedereen". Zij telt circa 700 leden. De club heeft een eigen volwaardige 18 holes golfbaan met zoals gezegd uitgebreide oefenfaciliteiten. Daarnaast beschikt Golfclub Zwolle over een groot clubhuis met restaurant, waar men na een rondje golf kan bijkomen met een drankje, lunch of uitgebreid diner.

Golfclub Zwolle is gelegen aan de Wijthmenerplas en beschikt over veel mooie natuur en prachtige vergezichten. Het is een openbare baan, dus erg laagdrempelig.

Artikel delen: