Toerfietsen en koffie drinken

Zwolle – Liefhebbers van koffie en toerfietsen opgelet: Cycling Espresso (CE) verenigt beide, twee maal per maand op Zwolse zondagochtenden. Vanaf een koffiespeciaalzaak aan de Diezerstraat 117 vertrekt een pelotonnetje dan om 11 over 11. Daarvoor wordt vanaf half elf een lekker bakkie geschonken, voor beperkt CE-tarief.

cyclingespresso.jpg 

Cycling Espresso fietst ongeveer twee uur, de route varieert. Iedereen met een racefiets is welkom. Het tempo wordt zo afgestemd dat iedereen mee kan komen, van beginner tot eliterenner. Medefietsers ontmoeten staat centraal, wel wordt er zo nu en dan gesprint om een plaatsnaambordje. Motto: Samen uit, samen thuis. Deelname is gratis. Alleen de koffie is voor eigen rekening. De enige verplichtingen zijn het dragen van een helm en het rijden op een goed onderhouden racefiets. Cycling Espresso is over komen waaien uit Groningen en wordt behalve in Zwolle ook in Amersfoort georganiseerd. Cycling Espresso heeft een eigen kledingsetje, dat is te bestellen op www.cyclingespresso.nl.

De eerstvolgende rit is zondag 29 maart. Daarna fietst CE het hele jaar door om de week. Kijk ook op de facebookpagina, of houd Twitter in de gaten.’ Opgave voor deelname is niet nodig, maar wel handig. facebook.com/cyclingespresso twitter.com/cyclingespresso www.cyclingespresso.nl (Deelname aan Cycling Espresso is op eigen risico.).

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.