Zwolle Zuid viert zomertijd met modeshow

Zwolle – Komend weekend staat geheel in het teken van het voorjaar. De klok wordt in de nacht van 28 op 29 maart een uur vooruit gezet en daarmee gaat officieel de zomertijd van start. Winkelcentrum Zwolle Zuid staat aanstaand weekend ook in het teken van het voorjaar.

 

Op zaterdag 28 maart worden er diverse modeshows georganiseerd waar de nieuwste voorjaarsmode wordt gepresenteerd. Tussen 12.00 en 17.00 uur vinden er diverse modeshows plaats op de catwalk. Trends voor jong en oud, man en vrouw, tijden de modeshow van Winkelcentrum Zwolle Zuid kan iedereen zich laten inspireren. De nieuwste trends, de nieuwste modekleuren en de nieuwste collecties worden tijdens deze middag gepresenteerd en geven u voldoende inspiratie om uw garderobe gereed te maken voor het voorjaar en er weer helemaal up-to-date uit te zien.

Een aantal modezaken zijn de deelnemende winkels die de kleding tijdens de modeshow verzorgen. Uiteraard vindt u alle kleding en accessoires ook weer terug in deze winkels. Een kapsalon is verantwoordelijk voor de kapsels van de modellen die over de catwalk lopen. Breng zaterdag 28 maart een bezoek aan Winkelcentrum Zwolle Zuid en laat u inspireren door de nieuwste voorjaarsmode! 

 

Winkelcentrum Zwolle Zuid is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en met de fiets. Er is een overdekte parkeergarage waar u gratis uw auto kunt parkeren. Vanuit de parkeergarage komt u via de roltrap uit in het midden van het winkelcentrum. 

Artikel delen: