Jubilarissen in het zonnetje gezet door FNV

Zwolle – De FNV afdeling Zwolle heeft op vrijdag 27 maart 2015 een jubilarissenavond. Ze zet dan haar jubilarissen in de schijnwerpers. De avond is in wijkcentrum SIO in Zwolle aan de Thorbeckelaan 2.

Daniëlle Wiek, bestuurder FNV Zorg & Welzijn komt de avond luister bijzetten. De aanwezigen zullen geïnformeerd worden over de laatste stand van zaken met betrekking tot de nieuwe FNV en de ontwikkelingen in de sectoren.

De FNV wil met de avond benadrukken dat het als organisatie alleen veel kan bereiken door haar leden. Jubilarissen onderstrepen dat met hun jarenlange support. Naar verwachting komen 67 jubilarissen met hun partner.

Afdelingsvoorzitter John Bunink reikt samen met Daniëlle Wiek en de afdelingsbestuursleden de jubilarissen een onderscheiding uit.

De blijk van waardering wordt omlijst door de Firma Weijland Muziektheater. De Firma werkt tot 12 april 2015 in het Stedelijk Museum Zwolle aan de tentoonstelling "Kunst en arbeid, het museum als werkplaats". Uniek in de expositie is de werkplaats, waar Luc Onderbeke, de Firma Weijland en Consorten permanent aan het werk zijn. Hier komt het industriële verleden van Zwolle tot leven.

De avond begint om 20.00 uur.

Artikel delen: