Ex-man aangehouden voor steekincident

Zwolle – De maandagmiddag 23 maart jl. voor een steekincident op de Beethovenlaan aangehouden man, is een 32-jarige inwoner van Amsterdam.

Hij wordt er van verdacht zijn ex-vrouw, een 28-jarige vrouw uit Zwolle, gistermiddag in het bijzijn van haar 3-jarig zoontje te hebben neergestoken. Zij werd meerdere keren met een mes geraakt en gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Naar verwachting kan zij in de loop van vandaag het ziekenhuis weer verlaten. De man is ingesloten. Naar de toedracht van het incident is een onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Aaaaaah dat is het dus…………32-jarige inwoner van Amsterdam.
  Het zijn dus de buitenstaanders die onze wijk een slechte naam bezorgen…….zo jammer dit, maar dat hoor je niet in de pers……


  ⚠️ Meld

 2. Goed dat de hufter is opgepakt.

  Culturele verschillen, Hennie. Welkom in de geflopte multi culti droom. Zou maar voor zorgen dat je er respect voor hebt, anders ben je een racist of pvv’er.  ⚠️ Meld

 3. @K. Bakker,

  Ik zeg de Lutte, volgens mij was toch echt een autochtone medelander. En er speelde vandaag ook nog iets rond de Neus, ook een blanke. Wat heeft het voor zin om meteen te wijzen?


  ⚠️ Meld

 4. Laagste van het laagste.
  Groter uitschot bestaat er niet.
  Wat een laffe actie, waar een kind van drie bij staat, ongelooflijk.

  Hier mag van mij een vuur peloton het karwei afmaken.  ⚠️ Meld

 5. Bigge en Bakker zitten op één lijn: Amsterdammers passen gewoon niet in de Nederlandse cultuur. Ze hebben de grootste moeite met integreren, leven opeengepakt in een joekel van een ghetto aan het IJ en zijn feitelijk kansloos in onze maatschappij. Triest.

  🙁


  ⚠️ Meld

 6. Hier mag van mij een vuur peloton het karwei afmaken.

  Zo Hennie, grote woorden hoor, wil jij dan zelf ook de trekker overhalen of moet iemand anders dat weer doen? (maakt jou dan ook een moordenaar, weet je dat?)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.