Taekwon-do school Joong-Gun in Zwolle-Zuid

Zwolle – Heb je altijd al eens willen weten wat Taekwon-do is, heb je nooit de stap durven zetten om eens te gaan kijken? Ben je op zoek naar een nieuwe vriendenclub, heb je zin om lekker actief bezig te zijn en plezier te hebben terwijl je sport? Taekwon-do is voor en van iedereen, van jong tot oud.

joong-gun.jpg 

Heb je nog nooit aan sport gedaan? Maakt helemaal niet uit. Bij Taekwon-do school Joong-Gun in Zwolle-Zuid hoef je jezelf niet te bewijzen en bij ons hoef je geen ervaring met martial-arts te hebben om mee te kunnen doen. Op dinsdag 7 april starten er in wijkcentrum De Pol jeugdlessen. Voor de leeftijd 6 tot 15 jaar van 18.00 uur tot 19.00 uur. 15 jaar en ouder van 19.00 – 20.30 uur. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom! Taekwon-do school Joong-Gun geeft trainingen op dinsdagavond, wijkcentrum de Pol in Zwolle-Zuid. Voor meer informatie kunt u ons vinden op Facebook of via joonggun@gmail.com.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hallo. Ik ben zia vader van Daniel.
    Mijn zoon sinds jaartje doet aan teakwondo en aaland en holtenbruk maar we wonnen hier in zwolle zuid.we wellen graag een keertje mee doen on te kijken. Ge, zia


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.