Bezoekers Voedselbank gratis naar Orkest

Zwolle – Het Zwols Symfonie Orkest speelt op 18 april een bijzonder concert met muziek van componisten uit landen rond de Middellandse zee. De stukken worden afgewisseld met tapas hapjes uit de landen waarvan men net het muziekstuk heeft gehoord.

 

zwols_symfonie_orkest.jpg 

 

Het zijn niet de bekende werken die dit keer op de lessenaar staan, maar bijzondere stukken die typerend zijn voor een land. Zo speelt het orkest werken van Saygun (Turkije), Pizetti (Italië), Ibert en Debussy (Frankrijk) en wordt er afgesloten met de Spaans klinkende Carmen Suite. Tussen de stukken in worden tapas hapjes geserveerd, die gemaakt worden door de Boliviaanse Claudia Lafuente en Tukse Bea Örskiran, afkomstig uit Olst. Kaarten kunnen tot 10 april (in verband met de inkoop van de tapashapjes, met diëten en wensen wordt rekening gehouden) besteld worden via leden van het orkest of via het  e mail adres van het orkest:  info@zwolssymfonieorkest.nl. Voor dit concert kreeg het orkest Provinciale subsidie om mensen met een zeer krappe beurs gratis te laten genieten. Het orkest heeft dit uitbesteed aan de Voedselbank Zwolle.

Bezoekers van de Voedselbank kunnen aangeven of zij belangstelling hebben om dit concert gratis bij te wonen.  Mocht u niet bij de Voedselbank komen maar toch denken hiervoor in aanmerking te komen dan kunt u ook via dit e mail adres contact opnemen met het orkest.

 

Wat: Mediterraans concert Zwols Symfonie Orkest

Wanneer: Zaterdag 18 april

Tijd: 17.30 uur

Waar: Theater the Young Ones, Biss. Willebrandlaan 33, Zwolle

Kosten: € 30,- (incl. 5 tapas en 2 drankjes)

Reserveren: voor 10 april via info@zwolssymfonieorkest.nl 

Artikel delen: