Glowloop 4KM nieuw in binnenstad Zwolle

Zwolle – In navolging op het succes in Los Angeles van vorig jaar komt de Glowloop 4 KM naar de binnenstad van Zwolle op zaterdagavond 26 september 2015. Aan dit familie-vriendelijke evenement kan iedereen mee doen,  jong en oud, familie, vrienden, mensen in een rolstoel, bedrijven en (sport)verenigingen. Gekke verlichte kostuums zijn meer dan welkom!

glowloop.jpg 

Bij de Glowloop ligt niet de nadruk op prestatie, maar op verlichte zones, rennen, dansen op de beat van muziek, beweging en heel veel lol! Tijdens deze knotsgekke glow-in-the-dark loop ren, dans of wandel je 4km door vier verassende lichtgevende zones met foam sticks, glow in the dark lampjes en te gekke lichtgevende outfits. Vervolgens zal de tocht eindigen bij de finish, waar het muziekfeest zal los barsten tot één glow-in-the-dark explosie! En een te gekke afterparty! Er kan gerend of gewandeld worden. De start is vanaf 20.30 uur bij het Rodetorenplein in Zwolle.

Kosten varieren van € 10 tot € 16.50. Meer informatie is te vinden op www.glowloop.nl ook kunnen geïnteresseerden zich hier opgeven voor de run.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. @Leonardo,

  Het volk wil vermaakt worden en dan is gewoon entertainment kennelijk onvoldoende. Beleving willen ‘we’ en steeds gekker en duurder, naar het schijnt. Maar ik sjok gewoon mijn rondje in een Zeeman-trainingsbroek op versleten hardloopschoenen 😉


  ⚠️ Meld

 2. Of volgend jaar een nudistenloop.
  Op zich wel een leuk initiatief zo’n glow loop, 10 tot 16,50 euro is wel een beetje duur als je het mij vraagt.


  ⚠️ Meld

 3. Tsja, de schoonmaakkosten van alle glowsticks die op straat worden gepleurd moeten ook gedekt worden he.

  Vind het trouwens een erg rare ontwikkeling, al die verschillende ‘lopen’. Wat een neppe hipstershit, geef dan gewoon een feest met een thema denk ik dan


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.