Wereld Tai Chi dag in Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 25 april vindt in Park de Wezenlanden te Zwolle Wereld Tai Chi dagplaats. Het is een gratis evenement voor alle leeftijden. Vorig jaar vond de WTCD ook in Zwolle plaats.

tai_chi_zwolle.jpg 

De wereld Tai Chi dag Zwolle is een gratis evenement voor alle leeftijden. Geïnteresseerden kunnen kennis maken met de Sport Tai Chi als zelfverdedigingskunst, de bewustwordingstechnieken die Tai Chi in zich draagt en de gezondheidsaspecten die de Tai Chi oefeningen rijk zijn. Het spel-element om zintuigen te versterken, de Global Tai Chi wave en de Chinese cultuur met een uiteenlopende markt zijn gebruikelijke ingrediënten voor het evenement. WTCD is een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement. In Zwolle verbinden we ons dit jaar met de viering van 200 jaar koninkrijk. Een groots festival in Park de Weezenlanden van stichtingen en verenigingen met als motto ‘lang leve de club!’. Vrijheid van vereniging en vergadering in 200 jaar Koninkrijk.

WTCD zal plaatsvinden op het eiland in het Park waardoor er een Tai Chi eiland, een ware oase van Tai Chi, gecreëerd wordt. Wederom verwachten wij veel bezoekers en jij bent ook van harte welkom. Laat je inspireren en informeren over de bewegingsleer Tai Chi Chuan in al zijn facetten. Verrijk je leven.

Artikel delen: