Zwollenaren figureren bij “Zeg ‘ns AAA”

18 oktober aanstaande is in theater De Spiegel aan het spinhuisplein de voorstelling “Met de assistente van dokter van de Ploeg” te zien. In de Zwolse editie van deze “Zeg ‘ns AAA” theatertour zijn vier Zwolse figuranten te zien.


Remy, Albertje, Martijn en Nienke in de kleedkamer…

Begin deze maand kon iedereen met een theaterwens zich, via o.a. een paar kranten, melden bij Odeon De Spiegel theaters. Uit de 60 reacties zijn twee mannen en twee vrouwen gekozen die op hun beurt de rol zullen vertolken van o.a. patiënten, gasten op een Marokkaans feest, saunabezoekers en agenten. “Fifteen minutes of fame” dus voor Albertje Schipper, Martijn Faber, Nienke van der Ploeg en Remy Kolbe. Het optreden van de vier Zwollenaren gaat niet onopgemerkt voorbij. In tegendeel. De figuranten zijn te zien in het theater, op tv en zelfs te horen in een item op de radio. Voorafgaand en tijdens de voorstelling worden de vier Zwollenaren gevolgd door een cameraploeg van RTV-Oost. Donderdagmiddag kregen de vier figuranten een rondleiding door het theater. Zo konden ze alvast zien waar ze op de bijzondere dag moeten verblijven. De Zwollenaren worden namelijk pas anderhalf uur vooraf de voorstelling verwacht, en dan is het fijn dat je weet waar je terecht komt. Vanaf nu gaan de vier studeren op hun deel van het script. Wie weet wat de toekomst deze vier nog meer gaat brengen.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Goh wat leuk Martijn, eindelijk eens zelf op het podium in plaats van een stoel in de zaal. En ……………nou oke, een beetje “ster-allure” mag wel!
    Veel plezier, en ik kom zeker naar “jouw voorstelling” kijken!


    Maak melding

  2. als je scoringsdrift in het theater net zo driftig is als op het veld dan voorzie ik nog meerdere rollen in diverse stukken

    😉


    Maak melding

Reageer