Bouwplan paviljoen Park de Wezenlanden

Zwolle – Zwollenaren die geïnteresseerd zijn in de plannen voor de realisatie van het horecapaviljoen in Park de Wezenlanden waren woensdagavond welkom op een inloopbijeenkomst in wijkcentrum Bestevaer. Over het paviljoen is al veel discussie geweest. Het plan werd al in 2010 gepresenteerd . Tegenstanders waren destijds bang dat er een groot partycentrum zou komen met daarbij veel geluidsoverlast in plaats van bijvoorbeeld een theehuis. Er volgde een onderzoek.

dsc_9723.jpg 

Op de inloopbijeenkomst kon het bouwplan voor het horecapaviljoen worden ingezien en de maquette worden bekeken. Ook werd er aandacht besteed aan het beheerplan. Daarnaast kon er kennisgemaakt worden met de exploitanten Romy Vrolijken en Romano Meijer (dochter en schoonzoon van Jeroen Vrolijken, eigenaar Coelenhage). Ook waren de architect en medewerkers van de gemeente Zwolle aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

dsc_9746.jpg

Het ondernemerspaar…

dsc_9730.jpg

dsc_9731.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

dsc_9719.jpg
 
horeca_paviljoen_park_de_wezenlanden_zwolle.jpg 
 
dsc_9733.jpg
 
dsc_9738.jpg 
Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ziet er mooi uit, leuk gebouwtje. Hopelijk komt er groen op het dak, dan integreert het wat beter.

  @pjotr, verwacht je veel mensen die met de auto hier naartoe willen? En wat denk jij dat een goeie locatie is om de auto neer te zetten? Laten in oplossingen denken in plaats van doemscenario’s.

  Optie zou kunnen zijn om een stukje bij de parkeerplaats van het procinviehuis aan te zetten en uitsluitend hiervoor te gebruiken.


  ⚠️ Meld

 2. Ik het het sterke idee dat dit zeer succesvol gaat worden, maar ook een object waarvan de nodige herrie van mag worden verwacht.


  ⚠️ Meld

 3. Refo fam? Als in gereformeerde familie? Maakt religie wat uit qua uitbaten van een horecagelegenheid?
  *insert flauw religieus getint grapje hier*


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.